Sebab happy, saya nak join segmen!

December 20, 2015

Klik banner untuk join!

Holla!
Walaupun semalam or hari ni adalah hari se-'frust' blogger sebab kehilangan followers...tapi aku cuba untuk happy dengan join segmen dari bloggerati jejari runcing...
[pergh! bloggerati tu! hebat r...]

So, kalau nak jadi bloggerati seterusnya, apa kata kita ambil aura dari beliau...kotlah lepas ni salah seorang dari kita dapat title tu...sape lah yang tak nak kan? Caranya...jomlah join segmen ni!
^_^


8 comments

  1. wah cantiknya blog.. huhu.. masalah kekurangan follower? sama ar kita >.< huhuhu

    ni nak jemput join segmen shawal jom! :)

    http://akubukaninnocent.blogspot.my/2015/12/SegmenBlogwalking.html

    ReplyDelete
  2. hi deng..hehe.. slm singgah.. jejariruncing tok mun x silap kmk bekas tunang khairul fahmi nk

    ReplyDelete
  3. haah la sofie . ada kehilangan followers jugak eh..sama..
    btw goodluck :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. danke! ha'ah...followers sikit, hilang pulak...tambahlah sikit..
      ^_^!

      Delete

© SOFIEADIE. Design by FCD.