Koleksi Beg Sembonia Terkini!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
Ada sesape pernah terfikir nak hadiahkan something kat kawan tapi tak tau nak bagi apa? Nak bagi handphone, handphone kita pun diikat dengan getah. Tapi, kita masih nak hadiahkan kawan kita ni something yang tak lapok dek hujan dan tak lekang dek panas serta alah membeli menang memakai. Masih takde idea nak bagi apa? Meh sini aku tolong korang selesaikan masalah tu.
Tada!!!!
Purses & Clutches
Cantik tak? Of courselah cantikkan! 
Haa..kalau nak tahu beg ni telah dikeluarkan dan direka khas untuk golongan belia remaja dibawah jenama Bonia yang dinamakan Sembonia. Kualiti kulit beg yang sangat tinggi dan mampu dimiliki ni sangat sesuai untuk korang hadiahkan kepada kawan-kawan, adik-beradik atau isteri tersayang! 

Kan lebih baik kalau kita memberi hadiah pada seseorang yang kita sayang tanpa diminta. Sayang dengan perbuatan lagi berharga tau dari lisan! 

[aii…macam ada pengalaman je?..takde r….ayat ni aku amek masa belek majalah remaja ari tu…]
Ai, takkan ni je koleksi beg Sembonia?
Berminat nampak?
Meh aku tunjukkan lagi koleksi beg Sembonia terkini
Sling Bag
Sangat sesuai untuk mereka yang berjiwa bebas. Simple dan bergaya! Macam aku. 
[Ek eh dia ni isi bakul angkat sendiri pulak!] *abaikan!*
Tak nak yang nih?
Takpe Sembonia ada jugak reka style untuk yang allergic pada handbag iaitu:
Backpack
Backpack ni lagi selesa bagi mereka yang “tak boleh hidup tanpa beg dibelakang”.
Ada ek manusia macam ni? 
Ada…mana tau korang punya kawan punya adik punya sedara yang macam nih…sebab tu lah backpack ni tercipta.
Last but not least…
(eh, nak habis dah?)
Tote Bag!

Tote bag ni comel tau untuk si pemakai yang suka pada something yang simple tapi bergaya. Tote bag ni sangat trending dalam dunia universiti dan awal kerjaya. Bersemangat gitu!
Habis!
So, tertanya mana nak dapatkan beg comel bergaya dari Sembonia ni?
Beli kat kedai dialah…alah…itu kalau rajinlah….kalau yang kurang rajin beli online pun boleh!
Suka?
Thanx for reading koleksi beg Sembonia terkini!

Keep reading on

A letter to my best friends

Holla there my friends!  Dari utara Malaysia hinggalah ke Sabah nun…kabare kalian semua? Aku harap …

Simply Segmen by Shawal & Sofie

Holla gais! As you can see, I have made a collaboration with one of our …

Kawan…

Kawan itu… Tidak dihitung pada waktu gembira, Tapi dibilang pada waktu berduka Kawan itu.. Satu …

5 Tips To Buying A Home in Sea Pines

Buying a home can be one of the most excruciating and overwhelming experiences more so …

Cerita tentang ‘follow’?

“ASSALAMUALAIKUM”(cerita ini tiada berkaitan dengan maksud ‘follow’ sebenar, sila tinggalkan entry jika anda bukan followers …

Katanya nak buat assignment…

Bila Rancangan (A) bertemu dengan Perasaan (B), maka berlakulah satu komunikasi yang boleh dikira berpotensi …

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *