Rant on Matahari #2

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
Move On zillion time
Too March stories
Self Care On A Budget
Pilihan kehidupan
Come back blog mission
Matahari…

Masa aku sem dua, kitaorang ada field site astronomy. Masa tulah aku korbankan mata aku yang sedia rabun+silau tahap langit ketujuh ini demi selesaikan tugasan tu. Habis je semester dua, pergilah buat speck mata baru..mak aih! Terkejut bukan kepalang bila diberitahu yang power aku almost +-900…nganga sekejap….

Dan power tu aku masih guna sampai sekarang…nak turun memang lambat lah..
[even banyak produk mata sekarang ni, tapi aku old school…makan je carrot..tengok benda hijau..itupun jarang buat…sebab tu power lambat turun..]

Takpelah, ni bukti yang untuk meraih sesuatu, kita perlu korbankan sesuatu.


Aku nak markah bagi subjek astronomi maka aku perlu korbankan mata aku. Adil!

sambungan dari “Rant on Matahari #1
next series

Keep reading on

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thank  
you
 for reading