Rant on Matahari #2

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
I heart Ramadhan 1440H
Peluang
Endgame dan Hantu Kabel
Move On zillion time
Matahari…

Masa aku sem dua, kitaorang ada field site astronomy. Masa tulah aku korbankan mata aku yang sedia rabun+silau tahap langit ketujuh ini demi selesaikan tugasan tu. Habis je semester dua, pergilah buat speck mata baru..mak aih! Terkejut bukan kepalang bila diberitahu yang power aku almost +-900…nganga sekejap….

Dan power tu aku masih guna sampai sekarang…nak turun memang lambat lah..
[even banyak produk mata sekarang ni, tapi aku old school…makan je carrot..tengok benda hijau..itupun jarang buat…sebab tu power lambat turun..]

Takpelah, ni bukti yang untuk meraih sesuatu, kita perlu korbankan sesuatu.


Aku nak markah bagi subjek astronomi maka aku perlu korbankan mata aku. Adil!

sambungan dari “Rant on Matahari #1
next series

Keep reading on

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thank  
you
 for reading