Review hadiah contest #Dearsofie

December 22, 2015

Holla!
Ada sesiapa nak hadiah tak? Ada? 
Kalau ada cepat komen laju-laju kata "Nak!!!"

Kalau tahun lepas aku ada bagi hadiah untuk pembaca dengan tagline “Betul nak setia”, tahun ni pulak aku acah-acah nak bagi hadiah dengan tagline #Dearsofie.

Nah aku tunjuk sikit hadiah nanti..


Dulu aku pilih guna nuffnang, sekarang aku pilih ikut..ikut..ikut suka akulah...hahahahhaha 
[lempang jugak makannya]

Takdelah, aku pilih based on kekreatifan koranglah...kalau ramai join insyaAllah, aku akan tambah hadiah.
[Aku bajet-bajet dua untuk permulaan.]

Ni pulak review dari pembaca sporting aku tahun lepas..

Hope lah ada orang sudi terima hadiah ni... 
#Pray4sofie pulak...T_T

Nak bagitau ni...contest ni sedang dibuka...apa tunggu lagi cepat-cepatlah join!
Klik #Dearsofie

28 comments

  1. Replies
    1. kalau nak boleh bom komen dekat post contest esok k?

      Delete
  2. Mestilah nak .. syarat senang nak join :D ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. syaratnya insyaAllah senang...jangan risau..k?

      Delete
  3. #Dearsofie, saya nak hadiah tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik cikgu, esok jangan lupa komen bebanyak k?

      Delete
  4. #Dearsofie,nakkkkk nakkkk tolong lah...Fiza nakkk hihihi ;-)

    ReplyDelete
  5. Syarat contest senang. ni terasa rajin nak join. ahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau nak join boleh pergi diruangan contest k? ni link dia...
      #Dearsofie

      Delete
  6. peh cool gilaaaaaa hadiah! hahaha. buat tulis diary tu mmg dapat tulis penuh perasaan sebab gambar gun bom bagai. kekeee

    ReplyDelete
  7. Cool nya hadiah tuh! Tapi, tak reti laa nak buat ayat kreatip2 nih. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak kreatif pun xpe janji tulis dari hati...
      ^_^

      Delete
  8. nak nak nak sangat! nak tiga-tiga buku tu! hahaha *tamak* XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. gulrp! *telan air liur*
      tunggu saya kerjalah macam ni!
      ^_^!

      Delete
  9. Replies
    1. Boleh sangat miss oren! jemput2 join....seluas bima sakti saya tadahkan...^_^

      Delete

© SOFIEADIE. Design by FCD.