Review hadiah contest #Dearsofie

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
Holla!
Ada sesiapa nak hadiah tak? Ada? 
Kalau ada cepat komen laju-laju kata “Nak!!!”
Kalau tahun lepas aku ada bagi hadiah untuk pembaca dengan tagline “Betul nak setia”, tahun ni pulak aku acah-acah nak bagi hadiah dengan tagline #Dearsofie.

Nah aku tunjuk sikit hadiah nanti..


Dulu aku pilih guna nuffnang, sekarang aku pilih ikut..ikut..ikut suka akulah…hahahahhaha 
[lempang jugak makannya]
Takdelah, aku pilih based on kekreatifan koranglah…kalau ramai join insyaAllah, aku akan tambah hadiah.
[Aku bajet-bajet dua untuk permulaan.]

Ni pulak review dari pembaca sporting aku tahun lepas..

Hope lah ada orang sudi terima hadiah ni… 
#Pray4sofie pulak…T_T

Nak bagitau ni…contest ni sedang dibuka…apa tunggu lagi cepat-cepatlah join!
Klik #Dearsofie

Keep reading on

Day 25: Humble!

Holla!  Semua okay tak hari ni? Iya, aku pun tak okay gak sebenarnya dengan isu …

Sains Geomatik: Sem 3

Antara subjek yang terlibat: English for Academic Purpose Islamic Property Management Kokurikulum Further Mathematics for Engineers Engineering …

2016 huh?

Semalam aku tido awal. Dalam pukul 10, aku dah sampai kat Iceland dah. Lepas tu …

Satu ≠ Pertama

Satu tak sama dengan Pertama. Satu adalah satu dan pertama adalah pertama. Apa yang membezakan …

JPJ Story from Miri

Alhamdulillah tamat sudah sesi belajar memandu aku tepat pukul 12:50 tadi. Syukur sangat ditemani hujan …

Semangat setiakawan

Dengarlah daku berceloteh; Dua malam berturut-turut aku ngan classmates berhabis kerat tulang nan 14 nih …

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top