Review hadiah contest #Dearsofie

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
Move On zillion time
Too March stories
Self Care On A Budget
Pilihan kehidupan
Come back blog mission
Holla!
Ada sesiapa nak hadiah tak? Ada? 
Kalau ada cepat komen laju-laju kata “Nak!!!”
Kalau tahun lepas aku ada bagi hadiah untuk pembaca dengan tagline “Betul nak setia”, tahun ni pulak aku acah-acah nak bagi hadiah dengan tagline #Dearsofie.

Nah aku tunjuk sikit hadiah nanti..


Dulu aku pilih guna nuffnang, sekarang aku pilih ikut..ikut..ikut suka akulah…hahahahhaha 
[lempang jugak makannya]
Takdelah, aku pilih based on kekreatifan koranglah…kalau ramai join insyaAllah, aku akan tambah hadiah.
[Aku bajet-bajet dua untuk permulaan.]

Ni pulak review dari pembaca sporting aku tahun lepas..

Hope lah ada orang sudi terima hadiah ni… 
#Pray4sofie pulak…T_T

Nak bagitau ni…contest ni sedang dibuka…apa tunggu lagi cepat-cepatlah join!
Klik #Dearsofie

Keep reading on

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thank  
you
 for reading