Review hadiah contest #Dearsofie

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
Holla!
Ada sesiapa nak hadiah tak? Ada? 
Kalau ada cepat komen laju-laju kata “Nak!!!”
Kalau tahun lepas aku ada bagi hadiah untuk pembaca dengan tagline “Betul nak setia”, tahun ni pulak aku acah-acah nak bagi hadiah dengan tagline #Dearsofie.

Nah aku tunjuk sikit hadiah nanti..


Dulu aku pilih guna nuffnang, sekarang aku pilih ikut..ikut..ikut suka akulah…hahahahhaha 
[lempang jugak makannya]
Takdelah, aku pilih based on kekreatifan koranglah…kalau ramai join insyaAllah, aku akan tambah hadiah.
[Aku bajet-bajet dua untuk permulaan.]

Ni pulak review dari pembaca sporting aku tahun lepas..

Hope lah ada orang sudi terima hadiah ni… 
#Pray4sofie pulak…T_T

Nak bagitau ni…contest ni sedang dibuka…apa tunggu lagi cepat-cepatlah join!
Klik #Dearsofie

Keep reading on

5 Tips to moving to Washington

Washington. D.C attracts a lot of people in the world. After all, it is a …

BEST 2019 CROSS TRAINING SHOES FOR MEN

Cross training shoes are vital parts for the effective performance of many exercise activities especially …

Asing.

‘Cik datang sini shopping ke?’ tanya Encik Grab Car. Aku hanya angguk dan mengiyakan. ‘Haah, …

Praktikal di JTS Miri #1

Long time no story huh? Too busy to manage the messy life huh? No lah…too …

Tepi Jalan

Siapa tak pernah lalu di tepi jalan? Bahkan jadi wajib untuk kita jalan dan menjadi …

PRIVACY IS THE TOP CONCERN ABOUT WEARABLES DEVICES

Wearable devices have gained great popularity in the health and sports sectors. The technology has …

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *