#Gift4them untuk peserta contest #Dearsofie

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
I heart Ramadhan 1440H
Peluang
Endgame dan Hantu Kabel
Move On zillion time
Too March stories
Self Care On A Budget
 “Dengan tahun baru ni, kita mulakan azam baru, buku baru…” 
Apa? Buku baru?
Kenapa tak caya ek?
Okaylah…buku limited edition yang menjadi impian peserta dah pun sampai….
Tapi sayangnya…hanya tiga orang je dapat buku ni…
Namalah limited edition…
makanya aku kena cari buku yang lagi unik untuk mereka yang 17 lagi…
Harap korang tak marah sebab tak dapat buku tu…huhuhu

Tak mau kecewa-kecewa lagi, for those yang ada nama dekat sidebar #Gift4them, silalah roger aku cepat-cepat….dekat mana?
dekat email:
jade2sofie@gmail.com
nah gambar kalau tak percaya lagi..

 Yang tak perasan bila contest #Dearsofie ni berlangsung, mungkin boleh tunggu hujung tahun depan pulak! [[InysaAllah….]
Kalau cepat dapat feedback, insyaAllah target aku nak settlekan penghantaran serentak sebelum habis bulan satu…maka korang yang ada nama kat atas tadi kenalah bagi kerjasama…
Thanx for meriahkan contest #Dearsofie!!!
[barang dalam gambar yang selain dari buku tu, hanya koleksi hiasan semata-mata…]

Keep reading on

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thank  
you
 for reading