#Gift4them untuk peserta contest #Dearsofie

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
 “Dengan tahun baru ni, kita mulakan azam baru, buku baru…” 
Apa? Buku baru?
Kenapa tak caya ek?
Okaylah…buku limited edition yang menjadi impian peserta dah pun sampai….
Tapi sayangnya…hanya tiga orang je dapat buku ni…
Namalah limited edition…
makanya aku kena cari buku yang lagi unik untuk mereka yang 17 lagi…
Harap korang tak marah sebab tak dapat buku tu…huhuhu

Tak mau kecewa-kecewa lagi, for those yang ada nama dekat sidebar #Gift4them, silalah roger aku cepat-cepat….dekat mana?
dekat email:
jade2sofie@gmail.com
nah gambar kalau tak percaya lagi..

 Yang tak perasan bila contest #Dearsofie ni berlangsung, mungkin boleh tunggu hujung tahun depan pulak! [[InysaAllah….]
Kalau cepat dapat feedback, insyaAllah target aku nak settlekan penghantaran serentak sebelum habis bulan satu…maka korang yang ada nama kat atas tadi kenalah bagi kerjasama…
Thanx for meriahkan contest #Dearsofie!!!
[barang dalam gambar yang selain dari buku tu, hanya koleksi hiasan semata-mata…]

Keep reading on

Dapat Hadiah Dari Cikla!

Alhamdulillah rezeki hari Jumaat.  After buka lapisan pertama  First of all, aku nak ucapkan ribuan …

Batman vs Superman?

Hello there! Alhamdulillah masa GA MBO Cinema yang lepas, aku dapatlah dikira sebagai salah seorang …

Rant on movie

“ASSALAMUALAIKUM” Semalam cerita Shooter (2007) lakonan Mark Wahlberg aku baru tengok. Then, ulasan aku untuk penceritaan cerita …

Review Blog Opie

Holla there! For today I like to make a second review on Opie blog. Ha, …

TOTD: Save your Heart

Track of the Day: Save your Heart by Mayday Parade…. Aku tau genre muzik kita …

Jalan cerita setiap orang berbeza…

Kau pernah rasa tak? Rasa malu dengan diri sendiri? Pernah? Samalah dengan aku. Aku kadang-kadang …

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *