#Gift4them untuk peserta contest #Dearsofie

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
 “Dengan tahun baru ni, kita mulakan azam baru, buku baru…” 
Apa? Buku baru?
Kenapa tak caya ek?
Okaylah…buku limited edition yang menjadi impian peserta dah pun sampai….
Tapi sayangnya…hanya tiga orang je dapat buku ni…
Namalah limited edition…
makanya aku kena cari buku yang lagi unik untuk mereka yang 17 lagi…
Harap korang tak marah sebab tak dapat buku tu…huhuhu

Tak mau kecewa-kecewa lagi, for those yang ada nama dekat sidebar #Gift4them, silalah roger aku cepat-cepat….dekat mana?
dekat email:
jade2sofie@gmail.com
nah gambar kalau tak percaya lagi..

 Yang tak perasan bila contest #Dearsofie ni berlangsung, mungkin boleh tunggu hujung tahun depan pulak! [[InysaAllah….]
Kalau cepat dapat feedback, insyaAllah target aku nak settlekan penghantaran serentak sebelum habis bulan satu…maka korang yang ada nama kat atas tadi kenalah bagi kerjasama…
Thanx for meriahkan contest #Dearsofie!!!
[barang dalam gambar yang selain dari buku tu, hanya koleksi hiasan semata-mata…]

Keep reading on

Things make me LAZY to update the blog!

Satu perkara bila kita dah buat blog cantik dan lawa ni adalah, kita tak boleh …

Bazaar oh Bazaar!

ASSALAMUALAIKUMYa salam sejahtera sekalian budiman yang menjengah ke laman merapu tak sudah! Seperti hari-hari biasa …

5 Tips to moving to Washington

Washington. D.C attracts a lot of people in the world. After all, it is a …

Raya, raya dan raya lagi-lagi raya tak habis raya……

“ASSALAMUALAIKUM”Kalau semua orang sedang bersupu-supu upload gambar raya keluarga, aku pun nak sibuk upload gambar …

Miri, Raya dan Hujan.

Salam Aidil Fitri kepada semua warga Muslim yang hidup di muka bumi ini. 😊 Raya mana tahun …

4 Ways to Help Your Kids Get Great Grades

It is every parent’s or guardian’s desire that their kids obtain the highest grades possible. …

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top