Planner 2016 by owndesignbook

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
Move On zillion time
Too March stories
Self Care On A Budget
Pilihan kehidupan
Come back blog mission
Holla!
Sempena pre-2016 yang penuh bersemangat ni ditambah pulak dengan hari yang panas*tetiba* aku naklah buat review sikit pasal planner yang mysis hadiahkan sempena befday hari tu. 
Terima kasih bruh!

Buku tu dibalut dengan kotak comel ni…

Ni pulak cover depan belakang yang adik aku customize kan…
Simple but lagi cantik kalau kaler dia hitam…[hu6]

Pandangan aku?
Patrioritik dowh! ^_^!
Tak habis-habis gambar tanah Hitler kan?
and kalau tulisan “Travellog Sofie” tu bagi nampak ‘serius’, mungkin aku lagi suka kot!
[ni lah akibat bila cenderung pada buku yang vintage-vintage, old school macam zaman victorian dulu, buku ni dah macam terlalu ‘moden’ untuk jiwa lama aku…hahahahhaha]
Apa-apa pun terima kasih akak sebab buat planner kita!
#syukurselalu
Okeh…kalau korang berminat nak customize buku or planner sendiri yang menepati citarasa korang yang superb, bolehlah stalk ig. akak ni…and cepat-cepat buat tempahan sebab akak ni tengah buka order…
https://www.instagram.com/owndesignbook/
klik gambar untuk stalk
 Nah aku tunjukkan sekali macam mana korang nak order
 So, apa tunggu lagi?
Cepat-cepatlah order sebelum 2016 menjelma!

Keep reading on

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thank  
you
 for reading