Planner 2016 by owndesignbook

December 26, 2015

Holla!
Sempena pre-2016 yang penuh bersemangat ni ditambah pulak dengan hari yang panas*tetiba* aku naklah buat review sikit pasal planner yang mysis hadiahkan sempena befday hari tu. 
Terima kasih bruh!

Buku tu dibalut dengan kotak comel ni...



Ni pulak cover depan belakang yang adik aku customize kan...
Simple but lagi cantik kalau kaler dia hitam...[hu6]


Pandangan aku?
Patrioritik dowh! ^_^!
Tak habis-habis gambar tanah Hitler kan?
and kalau tulisan "Travellog Sofie" tu bagi nampak 'serius', mungkin aku lagi suka kot!
[ni lah akibat bila cenderung pada buku yang vintage-vintage, old school macam zaman victorian dulu, buku ni dah macam terlalu 'moden' untuk jiwa lama aku...hahahahhaha]
Apa-apa pun terima kasih akak sebab buat planner kita!
#syukurselalu

Okeh...kalau korang berminat nak customize buku or planner sendiri yang menepati citarasa korang yang superb, bolehlah stalk ig. akak ni...and cepat-cepat buat tempahan sebab akak ni tengah buka order...
https://www.instagram.com/owndesignbook/
klik gambar untuk stalk
 Nah aku tunjukkan sekali macam mana korang nak order


 So, apa tunggu lagi?
Cepat-cepatlah order sebelum 2016 menjelma!

8 comments

  1. singgah petang http://jmbelog.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. Cantik .. nk order, tp dh ada dh utk 2016 .. tunggu 2017 pulak lah .. heeee

    ReplyDelete
  3. Teringin nak ada planner yang cantik-cantik. InsyaAllah lepas ni beli panner baru :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah...SR bolehlah order kat akak ni...
      ^_^

      Delete
  4. cantik ni kalau buat diari kerja..nak catat meeting dlm tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? bukan diari kerja je.semua diari ada..
      ^_^

      Delete

© SOFIEADIE. Design by FCD.