Planner 2016 by owndesignbook

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
Holla!
Sempena pre-2016 yang penuh bersemangat ni ditambah pulak dengan hari yang panas*tetiba* aku naklah buat review sikit pasal planner yang mysis hadiahkan sempena befday hari tu. 
Terima kasih bruh!

Buku tu dibalut dengan kotak comel ni…

Ni pulak cover depan belakang yang adik aku customize kan…
Simple but lagi cantik kalau kaler dia hitam…[hu6]

Pandangan aku?
Patrioritik dowh! ^_^!
Tak habis-habis gambar tanah Hitler kan?
and kalau tulisan “Travellog Sofie” tu bagi nampak ‘serius’, mungkin aku lagi suka kot!
[ni lah akibat bila cenderung pada buku yang vintage-vintage, old school macam zaman victorian dulu, buku ni dah macam terlalu ‘moden’ untuk jiwa lama aku…hahahahhaha]
Apa-apa pun terima kasih akak sebab buat planner kita!
#syukurselalu
Okeh…kalau korang berminat nak customize buku or planner sendiri yang menepati citarasa korang yang superb, bolehlah stalk ig. akak ni…and cepat-cepat buat tempahan sebab akak ni tengah buka order…
https://www.instagram.com/owndesignbook/
klik gambar untuk stalk
 Nah aku tunjukkan sekali macam mana korang nak order
 So, apa tunggu lagi?
Cepat-cepatlah order sebelum 2016 menjelma!

Keep reading on

PRIVACY IS THE TOP CONCERN ABOUT WEARABLES DEVICES

Wearable devices have gained great popularity in the health and sports sectors. The technology has …

TOTD: Save your Heart

Track of the Day: Save your Heart by Mayday Parade…. Aku tau genre muzik kita …

Things make me LAZY to update the blog!

Satu perkara bila kita dah buat blog cantik dan lawa ni adalah, kita tak boleh …

Apa itu “POYO”?

Assalamualaikum ya akhi dan ukhti sekalian, Anda masih keliru dengan istilah ‘poyo’? Pernah tak fikir …

Sains Geomatik: Sem 3

Antara subjek yang terlibat: English for Academic Purpose Islamic Property Management Kokurikulum Further Mathematics for Engineers Engineering …

Hati-hati dengan Mak cik ini ketika di TBS!!

Penutup bulan november 2016 kali ini agak kurang bernasib baik. Tapi, takdelah tragis mana pun. …

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *