Soal tentang lagu kegemaran…

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
Holla!
Buat masa sekarang aku tak tahulah kenapa aku gila sangat dengar lagu dak Crown the Empire. Lagi-lagi yang Machines tu…pergh! memang awesome giler r…(aku paling suka part first screaming tu…)

Sebelum tu, aku nak bagitau kalau korang tak layan MCR, dinasihatkan untuk tidak dengar lagu ni..T_T

Okay, kalau korang pernah dengar, korang mesti tahu lirik dia? Apa? Tak pernah tau and tak pernah dengar pun…aku sarankan jangan dengar. Aku dah cakap awal ni, jangan kata tak warning pulak… kalau tak nak dengar boleh baca lirik, degil jugak nak dengar nah baca video ni…

Dah dengar? Pendapat korang macam mana? Aip, aip….no judgemental…just pendapat tentang lagu tu… Aku tak tau apa yang terjadi dengan kawan dia…kenapa tetiba dia mati? Sape yang tembak dia? Atau apa sebenar muslihat disebalik semua tu? (video official dia mungkin boleh tengok kat youtube la kot!)

Nah version reinvented (mungkin okay sikit untuk yang tak minat  version kat atas tu…)

Second lagu dia yang ‘The One You Feed‘. First time dengar lagu ni, tak tau kenapa aku rasa sedih..[nah lirik] oh God! Dang it sofie…kau tak patut ajar orang dengar lagu macam ni…tapi speaking the truth, lagu macam ni banyak makna kot…

Keep reading on

Is it Merdeka yet?

Holla there my old friends! It’s been a centuries I didn’t came here. See, piuh! …

Aku dan blogger #4

Holla dear my fellow readers, how you have been so far? Is it great? Life …

First Month: Do you giving an advice or …

People said advice is a sign of care. I love advice because it keep me …

PRIVACY IS THE TOP CONCERN ABOUT WEARABLES DEVICES

Wearable devices have gained great popularity in the health and sports sectors. The technology has …

7 Lies I keep repeating on myself

Holla there! It’s been a century I didn’t write any post. Piuh! Say farewell to …

Tamat sudah contest #Dearsofie!

As you all can see….contest yang dianjurkan hari tu telah pun tamat! Danke to all …

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *