Review header #justforyou by Sya

December 09, 2015

First of all, aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada sya sebab buatkan header yang sangat kena dengan 'taste' aku, 

And Holla!
Aku dah pre-2016 dah...sebab aku tak sabar nak guna header sya ni...nampak tak eksaitednya sampai kerja asyik tukar design je... bukan apa tengah cari identiti blog..(T_T)

Sorry sya. sebab lambat giler buat review pasal header ni...masa mula aku baca apa yang sya komen, aku rasa macam nak tergelak pun ada, nak teruja pun ada...mana taknya orang bagi header percuma tu...sape lah tak nak kan? nak, nak pulak header tu kena dengan jiwa...^_^

Selain daripada aku yang dapat headr #justforyou ni, ada lagi dua orang lain...iaitu Qistina Zahari dan luvmia. Semuanya simple dan sangat, nice! Yang sampai aku tanya sya samada dia buat design blog atau tak..sayangnya, takde...

Aku tertanya jugak, yang arrow tu hala ke apa? Baru aku ingat yang dulu aku punya menu bar tu kawasan tu...mungkin tu lah arahnya kot...tapi sekarang kawasan tu diduduki oleh nuffy...maknanya apa? maknanya rajin-rajinlah klik...hahahaha....tak paksalah..saja je gurau...

Kekeliruan sya., membuatkan aku keliru....dah macam tajuk novel kak shai pulak! Silalah baca novel tu...buat aku gelak guling-guling...

p/s: aku suka tengok part diamond sya design...sebab aku pernah acah-acah sketch style macam tu jugak..tu yang buat aku jatuh hati dengan header ni...so sya, awak ada idea lagi macam mana nak design header saya? kalau ada roger-roger k? 

16 comments

  1. header simple and nice sangat. betul2 ngam ngan layout ni

    ReplyDelete
  2. aah arrow tu sbb dulu navigation awak kat bawah tu ahhahaha ;_;

    THANKS FOR THE FEEDBACK ANYWAY! ^_^

    and i guess maybe width blog ni perlu kecil sikit atau header tu yg perlu besar sikit. i guess laa. hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. you're welcome!
      haa...nampaknya sya kena designkan lagi nih....

      Delete
  3. wow! header baru mantapnye!
    smart gila hehehe

    ReplyDelete
  4. nampak nice sgt wlupun simple. kena dgn design skg. pless jgn tukar design lg...da cantik n kemas sofie.nt i jeles. wakaka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheheh jgnlah jeles dengan I u ni...
      credit to sya sebab sudi designkan ^_^
      thanks Ayuni!

      Delete

© SOFIEADIE. Design by FCD.