Review header #justforyou by Sya

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
First of all, aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada sya sebab buatkan header yang sangat kena dengan ‘taste’ aku, 
And Holla!
Aku dah pre-2016 dah…sebab aku tak sabar nak guna header sya ni…nampak tak eksaitednya sampai kerja asyik tukar design je… bukan apa tengah cari identiti blog..(T_T)
Sorry sya. sebab lambat giler buat review pasal header ni…masa mula aku baca apa yang sya komen, aku rasa macam nak tergelak pun ada, nak teruja pun ada…mana taknya orang bagi header percuma tu…sape lah tak nak kan? nak, nak pulak header tu kena dengan jiwa…^_^
Selain daripada aku yang dapat headr #justforyou ni, ada lagi dua orang lain…iaitu Qistina Zahari dan luvmia. Semuanya simple dan sangat, nice! Yang sampai aku tanya sya samada dia buat design blog atau tak..sayangnya, takde…
Aku tertanya jugak, yang arrow tu hala ke apa? Baru aku ingat yang dulu aku punya menu bar tu kawasan tu…mungkin tu lah arahnya kot…tapi sekarang kawasan tu diduduki oleh nuffy…maknanya apa? maknanya rajin-rajinlah klik…hahahaha….tak paksalah..saja je gurau…
Kekeliruan sya., membuatkan aku keliru….dah macam tajuk novel kak shai pulak! Silalah baca novel tu…buat aku gelak guling-guling…
p/s: aku suka tengok part diamond sya design…sebab aku pernah acah-acah sketch style macam tu jugak..tu yang buat aku jatuh hati dengan header ni…so sya, awak ada idea lagi macam mana nak design header saya? kalau ada roger-roger k? 

Keep reading on

Penat huh??

“ASSALAMUALAIKUM” Penat dah! (Sambil mengadap SimFreeplay yang tak sudah mintak dijaga…) Penat? Entahla… Mana nak …

Happy Blog Anniversary!

Holla there! Long time no hear the story huh? Tup tup dah tukar wajah baru. …

Definisi “Tengok jer…”

Aku terpanggil untuk membuat entri ini setelah dua bulan berkecimpung dalam dunia ‘part-timer’ disebuah kedai …

Tamat sudah contest #Dearsofie!

As you all can see….contest yang dianjurkan hari tu telah pun tamat! Danke to all …

Sejak Running Man wujud…

“ASSALAMUALAIKUM” Dinasihatkan penggemar ‘Running Man’ untuk tidak membaca entry ni. Tengah aku layan muzik video …

Never There…

Do you think about me cause I don’t have any doubt you must in this …

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *