10 Jawapan untuk Sab

December 17, 2015


Holla!
First of all, aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada cik Sab diatas 'taging tag' 10 soalan.
Yeah, beliau memang guna peluang yang aku buka untuk soalan sebaik mungkin. So, soalan dari beliau adalah....


1- 'Bombastik tak tahu matematik....balik rumah kena lastik...' T_T
Holla Dunia! (sambil buat lambaian diva dan teriakan Simba) *garu kepala jap...*
[please don't get too close, it's dark inside...]

2- 'Wow! Betul ke Sab ni baru first time buat blog? kemas kot blog,...kalah aku..'

3- Kehilangan.

4- Pernah gak r...masa kecik-kecik dulu..tapi sejak dewasa ini..(ecececeh...dewasa dah ke?) malas nak jealous-jealous, melainkan perkara kebaikan...#syukurselalu

5- Minat, lupa..minat, lupa..minat yang serius, tak pernah...minat untuk cuci-cuci mata, pernahlah kot...[ku sedar ku tak seberapa, jika dibanding mereka...

6- Kalau rajin, masak...kalau malas...makan luar. Apa-apa pun prefer masak. [tapi bukan akulah yang masak...hahahahahaha]

7- Trauma? hurm...trauma ek? Kemalangan kot! kenapa? Entah! 

8- Dulu suka baca blog orang..blog yang more kepada personal lah..tapi, bila lama-lama jadi addicted pulak..tu yang terjebak tu...

9- Banggalah jugak...kalau bukan diri kita yang bangga dengan sendiri, siapa lagikan? 

10- Pernah! banyak...tapi bila fikir balik, Selalunya apa yang kita inginkan itu bukanlah apa yang kita perlukan...so bila tak dapat, takdelah kecewa sangat...

***Habis suda!! ***

Disebabkan hari tu ada yang bagitau dah lama tak main tag-tagging ni maka naklah aku ajukan soalan jugak...sape-sape free, boleh jawab...dah jawab nanti tinggalkan link..okay?
- Pernah menang dalam perarakan maulidur Rasul?
- Peristiwa Maulidur Rasul paling tak boleh dilupakan
- Biasa update blog, selesa guna apa?
- Kalau internet takde, biasanya buat apa?
- Aplikasi Game wajib ada dalam phone, tab or iPad?
- Left handed or right handed?
- Iklan yang selalu diingat
- Lagu-lagu lama yang paling diminat?
- Pernah tadika tak?
- Buku pertama dibaca masa kenal ABC.
(Hope adalah yang menjawab...)

4 comments

  1. Dah jejak sini untuk baca segala jawapn. Huhu. Terharu actually sebab ada yang sudi menjawab. Thank you so much ye sis ^_^

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, Sofie boleh tengok jawapan akak di....

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2015/12/10-jawapan-untuk-sofie-adie.html

    =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay! danke kak shikin sebab sudi jawab...meh kita periksa dulu....

      Delete

© SOFIEADIE. Design by FCD.