Segmen blogwalking and bloglist by Aina Akmal

January 27, 2016

Klik banner untuk join!



Mangsa:
http://matcuoi.com

Apakah memori anda yang paling bahagia tahun lepas?

Memori paling bahagia ek? Hurm...macam ada, tapi macam takde. Kalau memori kelakar tu banyaklah. Macam tahun lepas je, jatuh motor dua kali. Sekali kat jalan, sekali kat bendang. Pastu terhantuk dekat meja sekali sebab beria sangat gelak. 
Ha! baru ingat....tahun lepas dapat dean list dan markah presentation yang tinggi untuk subjek yang paling tak minat.
Pastu dapat lepak dengan member di Penang! Overall...tahun lepas terlalu banyak memori sampai kalau bagitau tak cukup satu entri...heheheh

So, kalau korang nak share memori korang yang paling bahagia dekat blogger lain, jomlah meriahkan segmen ni ya! 
Thanks for reading!

10 comments

  1. pernah jugak terhantuk dekat meja sebab gelak tak ingat dunia . Dah laa gigi pulak tuu yang terhantuk >.<"

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? saya yg terhantuk tu sampai pecah bibir...dalam tiga hari gak r takley nak makan pedaas...huhuhu

      Delete
  2. kite selalu terhantuk kat pintu. entah, kadang2 rasa macam ada magnet tiba2 je terhantuk. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. adalah tu kot...magnet dalam tempurung kepla..haa..entah2 tempurung kepala nina dari magnet tak? hahahahahha

      JK ^_^!

      Delete
  3. Hye , dari segmen yang sama :) Goodluck !

    Sampai terhantuk ke meja ea hahahaha

    http://sichubbyy.blogspot.my/2016/01/segmen-blogwalking-bloglist-by-aina.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum terima kasih sebab sudi join SB&B by Aina Akmal ^^ Salam Kenal dari Aina ^^

    Boleh check nama di sini. Sebarg masalah, boleh utarakan kepada Aina ^^
    http://nurainahanis.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html

    akakk hahahaha.lol. terhantuk dekat meja ? haha ya allah kelokor btul akk ni.

    ReplyDelete
  5. Hai.. singgah daripada segmen yang sama.. ;)
    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/01/segmen-blogwalking-bloglist-by-aina.html

    ReplyDelete
  6. Singgah dan follow (^^) http://bisyali.blogspot.my/2016/01/segmen-blogwalking-bloglist-by-aina.html

    ReplyDelete
  7. salam ziarah ;) dtg dari segmen yg sama. done follow
    http://mujahidsiswa.blogspot.my/2016/01/segmen-blogwalking-bloglist-by-aina.html

    ReplyDelete
  8. Hi... singgah dr segmen yg sama.

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/01/segmen-blogwalking-bloglist-by-aina.html

    ReplyDelete

© SOFIEADIE. Design by FCD.