#Gift4them on board!

January 19, 2016

Gambar latar hanya hiasan bukan sebenar 
Alhamdulillah atas bantuan jiran yang amat baik hati, akhirnya hadiah korang dah pun selamat dalam perjalanan. Tengah boardinglah kot!  Terima kasih atas kerjasama yang diberikan sepanjang pemprosesan hadiah ni...

Siap yang dapat hadiah-hadiah ni?
Oh, mereka yang join contest #Dearsofie hari tu lah. Senarai penerima ada kat tepi belah kanan blog nih. Semua tracking number aku dah roger kepada semua penerima, harap sangat hadiah tu nanti akan sampai dengan selamat ditangan korang. 


Dua hadiah aku bagi by hand. Dua lagi hadiah aku bagi melalui orang tengah [cik ros dan sabrina]. Selebihnya korang boleh semak gambar bawah ni. 


Agak-agak sapelah yang dapat limited books tu kan? 
Kalau dah dapat nanti, jangan lupa roger balik ya!
Risau gak hadiah tu tak sampai, sebab jiran aku cerita dia dah macam peniaga online da masa nak post hadiah ni. Apasal bukan aku yang buat? Opis hour punya orang, mana nak kejar masa....so, hajat aku nak hantar sebelum habis January dah tertunai. Korang happy tak? I hope so!
Pesanan penaja: segala maklumat yang tertera pada bungkusan adalah rahsia pemberi dan penerima. Confidential!
Bolehlah start menulis dengan buku baru! tak perlu guna nota tiga lima dah! Yeay!
Maaf dari hati kiranya hadiah tu tidak seperti yang dihajati atau luar dari lingkungan kotak mimpi.

p/s: sorrylah kalau aku dah conteng buku korang dulu...heheheheh..peace no war!

21 comments

  1. wuuuuu, untunglah

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunggu akhir tahun ye tomo...jangan sedih2 tau!

      Delete
  2. Tahniah kepada yang bakal menerima hadiah hadiah tersebut..

    ReplyDelete
  3. Wah, bestnya dapat hadiah. Tahniah kepada pemenang :)

    ReplyDelete
  4. YEAYYYY nama kite ada muah muahhhh sofie! heheheh

    ReplyDelete
  5. Hehe .. makasih sofie .. nnt sampai sy rojer ok ;)

    ReplyDelete
  6. hehe bestnya sapa sapa yg dapat buku tu :) rezeki

    ReplyDelete
  7. Wahhh bagusnya siap follow up camni ye hehe. Hopefully poslaju tak buat hal lah huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hopefully too....
      hrp semua dpt dalam keadaan selamat..

      Delete
  8. Sofie, saya dah dapat buku tu. saya suka sangat. dah berhelai2 saya tulis..hihi..apa yang tak mampu saya coret dalam blog, saya nukilkan dalam buku tu. setakat ni buku tu baru saya sorang yg pegang. hatta suami saya pun saya tak kasi sentuh. sentiasa dlm beg saya. bila-bila saya perlukan, dia akan selalu ada. tak semua benda kita boleh share dengan org. saya jadikan buku tu sebagai isi hati saya yang ke2. yang saya boleh luahkan segalanya. thanks sofie. walaupun tak pernah jumpa, tapi saya rasa dekat dengan awk. :) semoga sofie sentiasa dalam rahmat Allah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhhh terharunya saya baca semua ulasan kak nad...sama2 kasih kak nad! ^_^

      bila tengok buku tu, mesti ingat kat saya gak kan? heheheh

      penghargaan kak nad amatlah saya hargai...thanks sudi terima hadiah kecil dari saya! ^_^

      Delete
  9. Dah dapat hadiah giveaway #DearSofie..

    http://www.myideakini.com/2016/01/giveaway-dari-blogger-sofie-adie.html

    ReplyDelete

© SOFIEADIE. Design by FCD.