#Gift4them on board!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
I heart Ramadhan 1440H
Peluang
Endgame dan Hantu Kabel
Move On zillion time
Gambar latar hanya hiasan bukan sebenar 
Alhamdulillah atas bantuan jiran yang amat baik hati, akhirnya hadiah korang dah pun selamat dalam perjalanan. Tengah boardinglah kot!  Terima kasih atas kerjasama yang diberikan sepanjang pemprosesan hadiah ni…
Siap yang dapat hadiah-hadiah ni?
Oh, mereka yang join contest #Dearsofie hari tu lah. Senarai penerima ada kat tepi belah kanan blog nih. Semua tracking number aku dah roger kepada semua penerima, harap sangat hadiah tu nanti akan sampai dengan selamat ditangan korang. 

Dua hadiah aku bagi by hand. Dua lagi hadiah aku bagi melalui orang tengah [cik ros dan sabrina]. Selebihnya korang boleh semak gambar bawah ni. 
Agak-agak sapelah yang dapat limited books tu kan? 

Kalau dah dapat nanti, jangan lupa roger balik ya!

Risau gak hadiah tu tak sampai, sebab jiran aku cerita dia dah macam peniaga online da masa nak post hadiah ni. Apasal bukan aku yang buat? Opis hour punya orang, mana nak kejar masa….so, hajat aku nak hantar sebelum habis January dah tertunai. Korang happy tak? I hope so!

Pesanan penaja: segala maklumat yang tertera pada bungkusan adalah rahsia pemberi dan penerima. Confidential!

Bolehlah start menulis dengan buku baru! tak perlu guna nota tiga lima dah! Yeay!
Maaf dari hati kiranya hadiah tu tidak seperti yang dihajati atau luar dari lingkungan kotak mimpi.

p/s: sorrylah kalau aku dah conteng buku korang dulu…heheheheh..peace no war!

Keep reading on

Any thought?

0 thoughts on “#Gift4them on board!”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thank  
you
 for reading