Segmen Blog Review By Little Miss Snowflake

January 09, 2016

Klik banner untuk join!


Okeh....meh kita review sikit blog dari Labuan yang suka pada snowflake ni.
Lissa atau nama panjangnya Melissa Muklis adalah pemilik blog Little Miss Snowflake yang bertemakan warna monochrome dan snowflake. Untuk sesiapa yang tak pernah berkunjung ke blog gadis berusia 21 tahun ni, aku bagi snap gambar header dengan footer blog dia.

Header
Footer

Aku suka giler dengan description blog dia. Blog ni aku baru kenal dalam bulan lepasla lebih kurang. Aku suka baca komen dengan entri dari lissa sebab dia macam tetiba dalam kepala aku ada suara Stacy setiap kali baca blog Lissa. Tak caya? Korang bolehlah try stalk entry lissa. Ada tak? Tak pun suara Adam ke,.. ^_^

Blog lissa more kepada personal dan hobi. FYI, blog lissa merupakan Top 7 dalam kategori blog terkemas 2015. Pergh! Lissa...hebat r! Memang diakuilah blog lissa memang kemas dan cepat loading. So takde alasan untuk tidak berkunjung ke blog beliau...tulisan yang dia gunakan pun senang nak dibaca dan dihadam. Paling suka sekali, tabbed widget lissa. [Lissa nanti nak pinjam idea ni boleh? nampak awesome dan kemas dowh!] 

snap tab widget lissa



So kalau orang nak blog korang kena review oleh lissa snowflake, mehlah meriahkan segmen ni...

16 comments

  1. A'ah .. sokong ! Bila baca blog dia bunyi suara stacy . =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha....itulah saya setuju...boleh bah kalau kau!
      ^_^!

      Delete
  2. hahahahaha suara stacy pun bolehh . haha tapi suara stacy lagi seksi la haha XD terima kasih, sofie sudi join segmen Lissa! siap letak gambar header dan footer lagi. hekekeke *terharu* Tabbed widget tu memang Lissa sengaja pakai supaya blog tak semak. ekeke sofie pun boleh try nanti :D

    Anw, terima kasih lagi sekali sudi join segmen Lissa! nanti Lissa review ya. :D

    Semak senarai peserta di sini > http://lissa-lissalalissa.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-segmen-blog-review-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul apa lyssa....hehehehhe apa2pun thanx jugak sebab sudi wat segmen ni! ^_^

      and u're welcome! all the best lyssa!

      Delete
  3. Singgah blogwalking dari segmen yang sama. Have a nice day! http://syaza-applemints.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html

    ReplyDelete
  4. hai , ain datang dari segmen yang sama .

    ReplyDelete
  5. Singgah :)
    http://theonlygirl98.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html

    ReplyDelete
  6. singgah dan follow dr segmen yg sama..:)

    http://makgarang.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html

    ReplyDelete
  7. Hiii ! blogwalking dari segmen yang sama :)

    http://ash-tsukidate.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html

    ReplyDelete
  8. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete

© SOFIEADIE. Design by FCD.