Review Blog Pemenang 1st Mini GA by Tashira

January 09, 2016

Notis: 
Kepada semua yang join First Mini GA by Tashira tempoh hari, bolehlah semak kat sini untuk senarai pemenang. 

Jadi entri aku kali ni adalah mengreview blog yang menang dibawah tajaan aku sendiri. Peserta #32 telah berjaya menjadi pemilik novel adiwarna keluaran terbaru! Blog yang bertuah itu jatuh kepada........*bunyi gimik*


Tahniah kepada shawal!

So sebelum aku post hadiah dekat shawal, aku nak review sedikit tentang blog dia...

Shawal guna tema Hitam+Putih untuk blog dia. Umur dia pun muda lagi...dan aku rasa sangat tua bila dia gelarkan aku kakak...[takleh terima hakikat yang diri tu dah berusia...] Dia start blogging pada tahun 2011. Masa zaman blog gilang gemilang dan dipenuhi dengan lagenda otai. 

Apa yang menariknya, blog shawal sedang anjurkan Giveaway sempena tahun baru dimana salah seorang sponsornya adalah aku....[tu yang terkejut bila tahu shawal yang menang...] okeh, kepada yang belum join GA tu bolehlah klik sini...

Kategori blog ni bercampur. Macam-macam ada! Info islamik, tips kesihatan, movie review dan pendidikan. Senang cerita kalau nak cari info islamik dalam masa yang sama nak tahu pasal movie, mungkin boleh jenguk blog ni. Based on archive dia, mungkin shawal termasuk salah seorang peminat k-pop. Dan baru-baru ni jugak dia ada update pasal "2015 SBS Drama Awards". 

Dari segi penampilan blog, blog shawal simple dan teratur. Susunan widget yang kemas, tulisan mudah dibaca dan senang loading. First masa mula kenal dengan blog ni, aku baca "AkubudakInnocent". Pastu bila tengok balik, rupanya "aku bukan innocent"....apa da aku nih..mata juling terbalik sudaa....[sorry shawal!]

Akhir kata, jutaan terima kasih kepada blogger Tashira sebab sudi anjurkan GA ni dan kepada sponsor yang lain juga sebab sudi meriahkan hadiah. 
Tak lupa juga terima kasih kepada semua peserta yang menyokong mini GA ni. 
Tahniah kepada semua yang menang!!
Yang tak menang pulak, jangan sedih-sedih k? 
InsyaAllah ada rezeki di sumber yang tak diduga....

Thanx for reading!

6 comments

  1. eh eh eh.. hahaha kita join as sponsor yg sama la.. hihihi :3
    hai sofie... tapi maaf Ct x sempat join yrs GA eh hari tu... :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha..tu lah perasan gak ada Ct...xpe...insyaAllah GA akan dtg boleh join...hai2 Ct..
      ^_^

      Delete
  2. Done melawat blog dia. Hihi. Kemas je blog dia...

    ReplyDelete
  3. thanks jugak sbb sudi sponsor! hihi :)

    ReplyDelete

© SOFIEADIE. Design by FCD.