Dapat banner dari bajuwarnacoklat.com!!

January 24, 2016


Walawe!!!!
Dapat banner tu...
Untuk korang yang join 'Segmen awak orang mana?' dari Rrai hari tu semua dapat banner seperti yang dijanjikan.


Terima kasih rrai!!!
http://matcuoi.com

Ha, kepada yang join segmen dan nak tebus banner ni bolehlah klik sini atau banner kat atas tu ya!
Jangan lupa tebus tau! 
Lepas tu tampal kat sidebar blog korang. Rrai pun siap bagi tunjuk ajar lagi tau macam mana nak letakkan banner ni.

Terima kasih tinggi mentari Rrai!

p/s: Sukalah aku tengok banner ni. Buat teringat dekat aiskrim Magnum Gold orang bagi hari tu...^_^


chiao lu!
nak siap-siap tengok AJL30 pulak!

Jangan lupa tebus tau!

[aku rasa akulah kot blogger yang mengelirukan rrai tu..hehehhe #sorry ye rrai ^_^!]

15 comments

  1. Yeayyyy! nasib baik sofie suka hehee
    sorry ada terkurang ke apa yaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh mestilah suka orang bagi ni...heheheh
      cukup perfect dimata emas saya ^_^
      thanks ya rrai!

      Delete
  2. Wah...tahniah.

    Eh malam ni.AJL ye, akk taktahu pun..adoii

    ReplyDelete
  3. iols pon ada. hehe. suka3

    http://najwazahid94.blogspot.my/2016/01/banner-segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. KAN? PC punya banner pun lembut mata memandang...
      ^_^

      Delete
  5. lawa hehe Hana tak tebus lagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tebus lagi? haa...boleh klik2 banner atas tu untuk tebus nanti tau!

      Delete
  6. Salam cantik! mmenag RRai gigih org nya

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? semua peserta dah dibuat banner dan sangat memuaskan!
      ^_^

      Delete

© SOFIEADIE. Design by FCD.