Dapat banner dari bajuwarnacoklat.com!!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
Walawe!!!!
Dapat banner tu…
Untuk korang yang join ‘Segmen awak orang mana?‘ dari Rrai hari tu semua dapat banner seperti yang dijanjikan.

Terima kasih rrai!!!
http://matcuoi.com
Ha, kepada yang join segmen dan nak tebus banner ni bolehlah klik sini atau banner kat atas tu ya!
Jangan lupa tebus tau! 
Lepas tu tampal kat sidebar blog korang. Rrai pun siap bagi tunjuk ajar lagi tau macam mana nak letakkan banner ni.
Terima kasih tinggi mentari Rrai!
p/s: Sukalah aku tengok banner ni. Buat teringat dekat aiskrim Magnum Gold orang bagi hari tu…^_^
chiao lu!
nak siap-siap tengok AJL30 pulak!
Jangan lupa tebus tau!
[aku rasa akulah kot blogger yang mengelirukan rrai tu..hehehhe #sorry ye rrai ^_^!]

Keep reading on

First Month: Do you giving an advice or …

People said advice is a sign of care. I love advice because it keep me …

Bubur Pedas Sarawak

Musim Ramadhan biasanya semua dari kita akan ada makanan ‘wajib’ masing-masing. Since tahun ni aku …

Aksara

Aksara… Tidak semua boleh ditatap ramai pabila bercantum menjadi satu ayat, Tidak semua kata boleh …

Move On zillion time

April 2019 Banyak cerita lama digali semula. Kalau bernilai macam fosil atau emas berharga takpelah …

Takdelah teruk sangat sebenarnya…

Disebabkan kelmarin dulu aku buat entri yang menakutkan tahap fobia pada waktu yang bergerak perlahan, maka …

Ilham 2018

Gais, akhirnya ilham 2018 menjelma pada tarikh cantik ni. 180118. Aku rasa gerenti banyak benda yang si …

Any thought?

0 thoughts on “Dapat banner dari bajuwarnacoklat.com!!”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *