Dapat banner dari bajuwarnacoklat.com!!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
Walawe!!!!
Dapat banner tu…
Untuk korang yang join ‘Segmen awak orang mana?‘ dari Rrai hari tu semua dapat banner seperti yang dijanjikan.

Terima kasih rrai!!!
http://matcuoi.com
Ha, kepada yang join segmen dan nak tebus banner ni bolehlah klik sini atau banner kat atas tu ya!
Jangan lupa tebus tau! 
Lepas tu tampal kat sidebar blog korang. Rrai pun siap bagi tunjuk ajar lagi tau macam mana nak letakkan banner ni.
Terima kasih tinggi mentari Rrai!
p/s: Sukalah aku tengok banner ni. Buat teringat dekat aiskrim Magnum Gold orang bagi hari tu…^_^
chiao lu!
nak siap-siap tengok AJL30 pulak!
Jangan lupa tebus tau!
[aku rasa akulah kot blogger yang mengelirukan rrai tu..hehehhe #sorry ye rrai ^_^!]

Keep reading on

Aku dan Blogger

Kisah aku dan blogger bermula sejak 2011. Zaman tu aku selalu lepak pergi c.c semata-mata …

Menakutkan!

Sebagai seorang AMBIVERT, menjadi VIRAL itu bukanlah suatu idaman. Bahkan ianya amatlah menakutkan! Seriously! Sampai rasa macam …

Bagaimana mencari pekerjaan selepas tamat pengajian?

Universiti atau kolej tidak menyediakan kita kehidupan yang sebenar. Jika kita seorang pelajar sepenuh masa, …

Pyan aka Ammar Sufian

“ASSALAMUALAIKUM”Ini bukan kisah syok sendiri, tapi realiti yang tak pernah wujud.Kisah si Pyan ni bermula …

Brand New Blog!

Mahu sebulan jugak aku menyepi dari radius blogging! Lesap pergi mana entah mood blogging. Jangankan …

February Rant in one post

Orang kata, kalau kita ada idea, kita tak boleh perapkan dia dalam memori dengan niat akan …

Any thought?

0 thoughts on “Dapat banner dari bajuwarnacoklat.com!!”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top