Dapat banner dari bajuwarnacoklat.com!!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
Move On zillion time
Too March stories
Self Care On A Budget
Pilihan kehidupan
Come back blog mission
Walawe!!!!
Dapat banner tu…
Untuk korang yang join ‘Segmen awak orang mana?‘ dari Rrai hari tu semua dapat banner seperti yang dijanjikan.

Terima kasih rrai!!!
http://matcuoi.com
Ha, kepada yang join segmen dan nak tebus banner ni bolehlah klik sini atau banner kat atas tu ya!
Jangan lupa tebus tau! 
Lepas tu tampal kat sidebar blog korang. Rrai pun siap bagi tunjuk ajar lagi tau macam mana nak letakkan banner ni.
Terima kasih tinggi mentari Rrai!
p/s: Sukalah aku tengok banner ni. Buat teringat dekat aiskrim Magnum Gold orang bagi hari tu…^_^
chiao lu!
nak siap-siap tengok AJL30 pulak!
Jangan lupa tebus tau!
[aku rasa akulah kot blogger yang mengelirukan rrai tu..hehehhe #sorry ye rrai ^_^!]

Keep reading on

Any thought?

0 thoughts on “Dapat banner dari bajuwarnacoklat.com!!”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thank  
you
 for reading