#Gift4them: Dalam proses

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
First of all, aku minta maaf kepada semua rakan blogger sebab dah dua hari tak blogwalking. T_T
[kalau ada yang perasan lah…huhuhu..] komen korang aku still baca dan sempat gak r balas… kalau baca pun as silent reader je sempat. [eceh, acah busy kalahkan retis!] 
Takdelah, buat masa sekarang aku tengah prepare hadiah untuk korang ni..maksud aku yang join contest cikai dari aku tempoh harilah..
Review overall

Secara keseluruhannya, semua peserta aku dah belikan buku dan dah pun khususkan buku mana, buku mana…maaf andai hadiah tu takdelah sehebat yang korang sangkakan..maklumlah masih student. Hanya dapat bagi yang termampu saja…sudilah kiranya saudara/saudari terimanya kelak dengan lapang dada. ^_^

Baru tadi aku siapkan nukilan bagi setiap buku. InsyaAllah esok nak balut. Hajatnya gitulah. Dan pasal postage, mungkin aku terpaksa buat berkala. Maksud dia ada batch, batch lah…[tertakluk pada sponsor dan bajet jugaklah..] rezeki lebih, aku hantar sekaligus..harap sangat korang sabar k?
Kiranya aku memang bajet-bajet dapat selesaikan dalam bulan satu. Dua peserta dah pun dapat hadiah diorang…yang mana dah dapat, aku akan tick dalam ruangan #Gift4them. 
And goodnighT
Chiao lu!
thanx for reading and supporting!

Keep reading on

Toy Story 4: Listen to your heart…

Yup and yup and yup! Bila naik tajuk movie baru itu tandanya aku baru usai …

3 Helpful Ways to Prevent Neck and Shoulder Pain

The neck and the shoulders are some of the most common areas of the body …

Bintang

Ada apa pada bintang? * ** *** ☆ ☆☆ ☆☆☆ ★ ★★ ★★★ 🌟 🌟🌟 …

Soalan???

“ASSALAMUALAIKUM” Q:1. Banyak-banyak novel @ buku yang korang baca, buku apa yang watak dia bersatu dengan …

Hati-hati dengan Mak cik ini ketika di TBS!!

Penutup bulan november 2016 kali ini agak kurang bernasib baik. Tapi, takdelah tragis mana pun. …

Fight or Give Up?

Sejak dua menjak ni terlalu banyak peristiwa berlaku. Nak kata tragedi pun tidak, nak digelar …

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top