#Gift4them: Dalam proses

January 05, 2016

First of all, aku minta maaf kepada semua rakan blogger sebab dah dua hari tak blogwalking. T_T
[kalau ada yang perasan lah...huhuhu..] komen korang aku still baca dan sempat gak r balas... kalau baca pun as silent reader je sempat. [eceh, acah busy kalahkan retis!] 

Takdelah, buat masa sekarang aku tengah prepare hadiah untuk korang ni..maksud aku yang join contest cikai dari aku tempoh harilah..

Review overall
Secara keseluruhannya, semua peserta aku dah belikan buku dan dah pun khususkan buku mana, buku mana...maaf andai hadiah tu takdelah sehebat yang korang sangkakan..maklumlah masih student. Hanya dapat bagi yang termampu saja...sudilah kiranya saudara/saudari terimanya kelak dengan lapang dada. ^_^

Baru tadi aku siapkan nukilan bagi setiap buku. InsyaAllah esok nak balut. Hajatnya gitulah. Dan pasal postage, mungkin aku terpaksa buat berkala. Maksud dia ada batch, batch lah...[tertakluk pada sponsor dan bajet jugaklah..] rezeki lebih, aku hantar sekaligus..harap sangat korang sabar k?

Kiranya aku memang bajet-bajet dapat selesaikan dalam bulan satu. Dua peserta dah pun dapat hadiah diorang...yang mana dah dapat, aku akan tick dalam ruangan #Gift4them. 

And goodnighT
Chiao lu!
thanx for reading and supporting!

30 comments

  1. wahhh nak yg cute2 tu XP..senang buh dlam beg hihi

    ReplyDelete
  2. Dulukan yang perlu dan penting ya...

    ReplyDelete
  3. wah tantik . saya suka saya suka hehe

    ReplyDelete
  4. cantik semua buku tu :) takpe, boleh blogwalking lepas ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih farhana!
      insyaALLAH akan dibuat masa weekend...
      ^_^!

      Delete
  5. Whoaaaa .. excited .. walaupun notebook ttp luar biasa ^^

    ReplyDelete
  6. bestnya diorg dapat hadiah. hehehehe.nway...fina tag sofie... kat sini >> http://edrina-dafinites94.blogspot.my/2016/01/australias-souvenirs-giveaway-by.html ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh yang GA tu? thanks for tagging fyna! all the best k?

      Delete
  7. Bestnya dapat buku! comel comel pulak tu :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? kalau nak tunggu hujung tahun pulak lah...
      ^_^!

      Delete
  8. hehe :) thank you yaaa sofie >.<

    ReplyDelete
  9. wahhh cantiknyaaaaa :) Yaya nak cop yg ada gmbr eifel tu boleh ihiks :D main cop2 pulak yaya ni.
    its okay sofie lambat pon tak apa :). Yaya okay saja. Good night sofie

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh semua dah dikhusukan tuannya yaya...jangan sedih2 tau..
      ^_^

      Delete
  10. hikss! eksaited kita jadinya. hahaha.. takpaa. setia menanti di sini.. ekekek take your time, Sofie :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sebab memahami keadaan melissa!
      sporting sangat!

      Delete
  11. ahhh, kenapa sy rasa sesal tak ikut serta? T^T hmm.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa tomo jgn sedih2....saya buat annualy ni...xdpt tahun lps, tahun ni insyaAllah ada...okay?

      Delete

© SOFIEADIE. Design by FCD.