#Gift4them: Dalam proses

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
First of all, aku minta maaf kepada semua rakan blogger sebab dah dua hari tak blogwalking. T_T
[kalau ada yang perasan lah…huhuhu..] komen korang aku still baca dan sempat gak r balas… kalau baca pun as silent reader je sempat. [eceh, acah busy kalahkan retis!] 
Takdelah, buat masa sekarang aku tengah prepare hadiah untuk korang ni..maksud aku yang join contest cikai dari aku tempoh harilah..
Review overall

Secara keseluruhannya, semua peserta aku dah belikan buku dan dah pun khususkan buku mana, buku mana…maaf andai hadiah tu takdelah sehebat yang korang sangkakan..maklumlah masih student. Hanya dapat bagi yang termampu saja…sudilah kiranya saudara/saudari terimanya kelak dengan lapang dada. ^_^

Baru tadi aku siapkan nukilan bagi setiap buku. InsyaAllah esok nak balut. Hajatnya gitulah. Dan pasal postage, mungkin aku terpaksa buat berkala. Maksud dia ada batch, batch lah…[tertakluk pada sponsor dan bajet jugaklah..] rezeki lebih, aku hantar sekaligus..harap sangat korang sabar k?
Kiranya aku memang bajet-bajet dapat selesaikan dalam bulan satu. Dua peserta dah pun dapat hadiah diorang…yang mana dah dapat, aku akan tick dalam ruangan #Gift4them. 
And goodnighT
Chiao lu!
thanx for reading and supporting!

Keep reading on

Bazaar oh Bazaar!

ASSALAMUALAIKUMYa salam sejahtera sekalian budiman yang menjengah ke laman merapu tak sudah! Seperti hari-hari biasa …

Featured blogger by Kak Shikin

Kabare readers sekalian! Now I’m back for good. Hopefully semangat berblogging ini istiqomah mekar hinggalah …

Soal tentang sebuah Impian

Impian.  Semua orang ada impian. Impian besar, kecil, jangka masa yang panjang atau pendek. Apa …

Koleksi Beg Sembonia Terkini!

Ada sesape pernah terfikir nak hadiahkan something kat kawan tapi tak tau nak bagi apa? …

Tinta tanpa dakwat

“Tanpa sebarang keributan, nescaya blog inikan terdampar sepi…” Ya, ya, ya….masakan ilhamkan muncul dikala jiwa …

Loya Ari Tok! #1

“ASSALAMUALAIKUM”Cerita 1A: Ish, orang tak sukalah hingus ni..selalu ada setiap kali lepas masak, mandi, bangun …

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *