#Gift4them: Mission Completed!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
Yeay!!!
Alhamdulillah semua dah seronok dan gembira selepas dapat hadiah hari tu. 
Kiranya misi #Gift4them aku sudah pun selesai!
Thanks u’olls sudi terima hadiah kecil ni. 
Harapan aku pada mereka yang dapat tu, janganlah kecewa atau serik-serik datang sini sebab tak dapat buku hitam tu. T_T

Sepanjang sesi pengeposan berlaku, aku ada gak usha-usha samada hadiah tu semua dah sampai ke belum. Risau aku kalau ada yang tak sampai. Tapi masih ada lagi yang tak sampai lagi atau tak ambil lagi. Harap sangat semua dapat dengan selamat.
Cerita kedua pulak, hari ni hadiah dari kak shikin selamat sampai di rumah tengahari tadi. Thanks ya kak shikin!
Semoga Allah murahkan rezeki akak dan juga semua yang membaca entri ni!
Last but not least, I hope this 2016 be the best year ever for everyone!
Thank you and you’re welcome too!!!
p/s: kenapalah orang selalu ingat aku nih laki? T_T
ada ek laki nama sofie? 
selain daripada sofi jikan?
itu sofi…ini sofie..

Pesanan penaja: segala maklumat penghantaran adalah rahsia antara penerima dan pengirim saja. 

Dah…nak makan dulu… 

Keep reading on

Apa!! Tinggal 10 hari lagi?!

“ASSALAMUALAIKUM”  Whaat?? 10 hari lagi? Apa yang 10 hari? Cutilah…. Ceyh! suspen kan gua aje…ingatkan …

Geomatik di UiTM Arau

Assalamualaikum and hello there! Kalau korang pernah baca mana-mana entri berkaitan dengan geomatik dari blog …

Kenali Neuvoo.com

Holla there! Baru-baru ni aku ada buat ‘misi pencarian kerja’ sementara tunggu degree. Biasanya aku …

Memori maulidur rasul

Ingat dulu masa duduk asrama, setiap kali maulidur rasul mesti ada pertandingan perarakan, pertandingan pentomen, …

Why A?

“ASSALAMUALAIKUM”  A. Answers for Soalan… 1- Cafe Marooned (Uth…) 2- 1810 3- Jean Sasson ******************************************************************************* …

Alamak Confius!!!

“ASSALAMUALAIKUM”Nak tukar ke tak nak?Nak biar ke tukar?Macam gelap tapi okeylah kot!Hurm, confiuslah….aiyooooBelek lagi, jenguk …

Any thought?

0 thoughts on “#Gift4them: Mission Completed!”

  1. hihihi terima kasih Sofie sebab bagi hadiah pada akak, memang rasa macam bertukar2 gift pulak kan.. anyway, hadiah Sofie bagi pada akak cantik sangat2, akak suka and ada budak2 opis akak jealous sebab dua minggu berturut2 akak dapat giveaway.. ^_^ thanks again my lil sis…=)

  2. hahahahahah…..amboi shawal ke langit ayatnya…^_^
    tapi okay je sebenarnya kalau orang tak tau identiti kita sangat..

    segmen blogwalking buat masa sekarang tak rajin lagi nak jenjalan…hehehehhe
    all the best ya shawal!

  3. saya pun ingatkan akak ni blogger lelaki sebab ramai lah budak lelaki nama sofi and design blog akak macam blog lelaki.. hehehehe.. pendapat shawal je, jangan marah eh.. hehehe.. ini menunjukkan yang akak yuha ni cool.. nice.. yeahhh ^^ shawal pun selalu terkena cam ni, ramai ingat shawal blogger pompuan, aduiii.. huhuhu

    shawal singgah sini kak, jemput join segmen shawal.. 🙂

    http://akubukaninnocent.blogspot.com/2016/01/SegmenBlogwalkingBloglist2.html

  4. xdelah….kan hari tu saya ada buat contest. so sape yang join semua dapat hadiah. Kebetulan jugak saya menang GA dari kak shikinm, tu yang terus post sekaligus tu…
    ^_^!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *