#Gift4them: Mission Completed!

January 23, 2016


Yeay!!!
Alhamdulillah semua dah seronok dan gembira selepas dapat hadiah hari tu. 
Kiranya misi #Gift4them aku sudah pun selesai!

Thanks u'olls sudi terima hadiah kecil ni. 
Harapan aku pada mereka yang dapat tu, janganlah kecewa atau serik-serik datang sini sebab tak dapat buku hitam tu. T_T


Sepanjang sesi pengeposan berlaku, aku ada gak usha-usha samada hadiah tu semua dah sampai ke belum. Risau aku kalau ada yang tak sampai. Tapi masih ada lagi yang tak sampai lagi atau tak ambil lagi. Harap sangat semua dapat dengan selamat.


Cerita kedua pulak, hari ni hadiah dari kak shikin selamat sampai di rumah tengahari tadi. Thanks ya kak shikin!


Semoga Allah murahkan rezeki akak dan juga semua yang membaca entri ni!
Last but not least, I hope this 2016 be the best year ever for everyone!

Thank you and you're welcome too!!!

p/s: kenapalah orang selalu ingat aku nih laki? T_T
ada ek laki nama sofie? 
selain daripada sofi jikan?
itu sofi...ini sofie..
Pesanan penaja: segala maklumat penghantaran adalah rahsia antara penerima dan pengirim saja. 
Dah...nak makan dulu... 

34 comments

  1. buku sofie bagi comel sangat! rrai tak guna lagi buku tuuu. sayangggg nak guna ~.~

    ReplyDelete
    Replies
    1. sayang nak guna? xpelah....boleh buat koleksi anugerah buku paling comel kurun nih....hehehhe

      Delete
  2. sofie umur brapa eh? lebih tua dari sy kan? rasa bersalah pulak kalau panggil nama aje. hehe. sorry,at first fikir sofie laki jugak tapi lepas tgk nama haritu baru tau. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehhe it's okay tashira! dalam alam maya tiada sempadan umur...
      tak kisah pun.
      boleh saya tau knpa ingat laki?

      Delete
    2. at first mmg rasa perempuan,tapi lepas tgk blog ala2 rock sikit tu rasa mcm laki kot. haha hrp tak ambik hati eh sofie. saja je :)

      Delete
    3. rock? hahahaha ambik hati mana adalah...
      cuma macam pelik sebenarnya..kadang terfikir gak, apasal org boleh ingat saya laki. even org laki sendiri..
      if i were a boy takdenya gini. hahahha

      Delete
  3. alhamdulillah urusan dah selesai...dan tahniah kerana dapat hadiah ya... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah! thansk PC!
      rasa mcm dah lama tak jenguk PC...

      Delete
  4. Wauu, lepas ni boleh buat banyak air kopi. Ahhhhh~

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? takpe sekarang kita minum vico ja....hahahha

      Delete
  5. Saya dari dulu lagi dah tahu kak sofie perempuan :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah! bagusnya tomo! ^_^
      tu lah terasa teringin plak nak jumpa laki yang namanya sofi selain pada sofi jikan. T_T

      Delete
  6. wahhh. murah rezeki ktk. :D
    kmk tauk jak ktk perempuan sbb sofie. hehehe :)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah urusan awk dipermudahkan.

    semoga murah rezeki kita semua, aaminn :)

    ReplyDelete
  8. bestnyaaaa T_T suka tengok buku nota yg sofie bagi semua lawa-lawa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Fieyqa!
      heheheh...insyaAllah kalau fieyqa nak boleh join contest ni hujung tahun...annually contest ni... ^_^

      Delete
  9. orang tau jak dia gegurl~ :D btw, thnx for the present

    ReplyDelete
  10. Aaaa apa ni tak faham tak faham huhuuu main tukar hadiah ke apa ni? Ahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. xdelah....kan hari tu saya ada buat contest. so sape yang join semua dapat hadiah. Kebetulan jugak saya menang GA dari kak shikinm, tu yang terus post sekaligus tu...
      ^_^!

      Delete
  11. saya pun ingatkan akak ni blogger lelaki sebab ramai lah budak lelaki nama sofi and design blog akak macam blog lelaki.. hehehehe.. pendapat shawal je, jangan marah eh.. hehehe.. ini menunjukkan yang akak yuha ni cool.. nice.. yeahhh ^^ shawal pun selalu terkena cam ni, ramai ingat shawal blogger pompuan, aduiii.. huhuhu

    shawal singgah sini kak, jemput join segmen shawal.. :)

    http://akubukaninnocent.blogspot.com/2016/01/SegmenBlogwalkingBloglist2.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahah.....amboi shawal ke langit ayatnya...^_^
      tapi okay je sebenarnya kalau orang tak tau identiti kita sangat..

      segmen blogwalking buat masa sekarang tak rajin lagi nak jenjalan...hehehehhe
      all the best ya shawal!

      Delete
  12. Alhamdulillah.. Yeayy dapat buku hitam pisau rambo.. terpana jap.kihkih

    ReplyDelete
  13. hihihi terima kasih Sofie sebab bagi hadiah pada akak, memang rasa macam bertukar2 gift pulak kan.. anyway, hadiah Sofie bagi pada akak cantik sangat2, akak suka and ada budak2 opis akak jealous sebab dua minggu berturut2 akak dapat giveaway.. ^_^ thanks again my lil sis...=)

    ReplyDelete

© SOFIEADIE. Design by FCD.