Thanks to BlogParihh!

November 24, 2014

"ASSALAMUALAIKUM"
Saja nak ceghita, yang ari tu 'BlogParihh' wat segmen review..
Then, inilah ulasan dari beliau..


First of all, thanks to Parihh sebab sudi jengah blog daku yang tak sampai setahun ni.
Iya, memang tidak dinafikan blog ini lebih kepada persendirian.
Mesti dia tak larat nak baca bebelan dan falsafah merapu dari aku...haru haru!
(sebabnya? takda sebab...mungkin akan diimprovekan lagi. Insya Allah.)

Review dari beliau pun sudah cukup buat aku rasa nak cuba lagi yang terbaik untuk dunia blog ni.
Terima kasih lagi sebab sudi bagi sokongan.
Terimalah hadiah yang tak seberapa ini...
Semoga semua blogger diluar sana terus sukses dan maju dengan jayanya!
Selamat berblogging!

Okey habis ceghita....

***Enjoy Reading!***

p/s: wish parihh tetap tabah menjalani review blog yang masih berbaki..Fight for the best bro!
(tetiba rasa nak tukar nama 'Travel Log Sofie' pun ngam jugak...)

5 comments

  1. heheehhe...tahniahhhhh...tumpang gumbira

    ReplyDelete
  2. hehee . samalah kita blog pon tak cecah setahun lagi . baru nak masuk dua bulan baru :)

    ReplyDelete
  3. sorry lambat blas . baru perasan entri ni :) hehee

    ReplyDelete

© SOFIEADIE. Design by FCD.