Syuhh...silent reader nak cerita.

November 26, 2014

"ASSALAMUALAIKUM"
Dalam proses idea ni sebenarnya. Baca baik-baik ek,
Hajatnya aku nak bagi special 'tandamata' untuk pembaca-pembaca setiaku yang bertuah. (Insya-Allah)
Syaratnya, takde syarat.
Ikut hati, aku akan 'tarik' mana-mana pembaca yang ada kaitan dengan nombor atau mana-mana yang kena dengan tuahnya pada time jenguk tu.
Tak, bukan give away atau contest tapi hadiah untuk siapa yang benar-benar setia.
Iyalah, dah orang setia kenalah hargai iya dak?
Mungkin aku akan buat pantauan teliti dengan halus seninya.
Sebabnya bukan senang nak setia kan?
Dan mestilah kita pun akan setia pada yang setia kan?
True isn't it?
Dan ianya akan dipantau setiap dua minggu maybe?
Tak boleh nak janji, sebab takut tak tertunai.
Maybe time befday aku nanti ke semak..kot-kotlah ada yang bertuah time tu..
Tak, bukan ini bukan soal TUAH ini soal SETIA..
Kalau benar setia, jujurlah..
(huahuahua ayat tak bleh bla..)
Serius ok...ini serius...


Dan ia bermula sekarang...none stop...
Sebab aku tak mau penjenguk aku mahu pembaca.
Sebab tak bestlah nak berblog kalau takde pembaca

Tak mau melalut sampai ke laut, 
Syuuuhh...silent mood enable. 

***to be continued...***

p/s: dah lama tak membalut hadiah...

6 comments

  1. follow n join dr segmen berkenalan

    ReplyDelete
  2. hamboiii betul2, buat ape ade blog kalau setakat jenguk, nak membaca jugak

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan :)
    deep sungguh ayat ^^

    ReplyDelete
  4. Wah. Hadiah apa tu.

    Salam perkenalan ;)

    ReplyDelete
  5. @Invisible Me salam disambut...syuhhh hadiah dia masih rahsia...

    ReplyDelete
  6. heheheeh...sy seorang yg setia membaca...

    ReplyDelete

© SOFIEADIE. Design by FCD.