Chapter 4 @Arau

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest

Tak dapat lagi befday kat rumah. huhuhu
Tapi hari tu dah sambut awal sekali dengan my third sis. Okeylah kan?
Hurm,…
Bila last aku sambut birthday pada tarikh lahir aku sendiri di rumah?
Jap, maybe tahun 2004, tapi rasanya 2009 kot…
Ah, apa-apa jelah…at least dah disambut,,

Abaikan…


Esok awal-awal pagi kena berkejar ke airport.
Dan itu tandanya kehidupan di babak seterusnya bakal bermula.
(aiyoo,..berat rasa kepala lepas bantai kambing grill tadi…)
Wallawe…dah senior uuuu….
Macam tak percaya jer kan?
Tak leh nak stalk blog orang sampai lewat pagi dah…
sebab kena tidur awal dan takut tertinggal dek ‘belon’ pulak!
Huish! tak mau takmau!
Dan maybe bila sesi kuliah bermula, aktiviti berblogwalking pun dah terhad…
Ok babai blogku…
Sampai berjumpa lagi Miri!!!

**thanx for reading!**

p/s: Kita tengok siapa yang dapat hadiah 1st December ni…jeng jeng jeng..

Everything will be fine..Amiin.

Keep reading on

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top