Chapter 4 @Arau

November 28, 2014


Tak dapat lagi befday kat rumah. huhuhu
Tapi hari tu dah sambut awal sekali dengan my third sis. Okeylah kan?
Hurm,...
Bila last aku sambut birthday pada tarikh lahir aku sendiri di rumah?
Jap, maybe tahun 2004, tapi rasanya 2009 kot...
Ah, apa-apa jelah...at least dah disambut,,
Abaikan...


Esok awal-awal pagi kena berkejar ke airport.
Dan itu tandanya kehidupan di babak seterusnya bakal bermula.
(aiyoo,..berat rasa kepala lepas bantai kambing grill tadi...)
Wallawe...dah senior uuuu....
Macam tak percaya jer kan?
Tak leh nak stalk blog orang sampai lewat pagi dah...
sebab kena tidur awal dan takut tertinggal dek 'belon' pulak!
Huish! tak mau takmau!
Dan maybe bila sesi kuliah bermula, aktiviti berblogwalking pun dah terhad...
Ok babai blogku...
Sampai berjumpa lagi Miri!!!

**thanx for reading!**


p/s: Kita tengok siapa yang dapat hadiah 1st December ni...jeng jeng jeng..
Everything will be fine..Amiin.

9 comments

  1. UiTM right?? jom jumpaa! meet up kecil2 blogger. heheh

    ReplyDelete
  2. Araustralian. Hehe. Bole ajak IM sekali. Hehe.

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah birthday time cuti final sem..mmg haruslah ada kat rumah.. yes yes..pau makan lua lahhhh.. :P

    ReplyDelete
  4. teringat balik zaman study dulu, nak buka blog pun jarang sebab sibuk dgn study..btw selamat kembali belajar, hihi

    ReplyDelete

© SOFIEADIE. Design by FCD.