"1st Segmen Blogwalking & Kenali Blogger By NaD Dea

November 17, 2014

"ASSALAMUALAIKUM"
Musim bersegmen!
Klik banner untuk join segmen comel ni!
Tarik tutup : 20 Nov 2014
10 fakta tentang Sofie??
1- Proud to be Sarawakian 
2- Baru berjinak nak menjadi blogger yang setia.
3- Peminat setia pyan dalam 'Soalnya Hati' karya Nurul Syahida
(and wish dapat jumpa pyan secara realiti)
4- Kuat berangan dan berfalsafah!
5- Pesaing yang tegar!
6- Suka movie yang tak banyak cakap dan thrill.
7- Sangat menghargai 'Respect' dari 'Afraid'.
8- Impian nak pergi German
9- Budak indie dan looney..tak suka sibuk hal peribadi orang.
10- Kurang sabar dengan bab 'menunggu'.(kalau sudi katakan sudi jangan buatku ternanti-nati..iya dak?)
more facts...
***ENJOY READING!***
***SELAMAT BERSEGMEN!***

10 comments

  1. sama la kita tok join segmen tok..hihihihi...done follow ktk balit (^_^)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. Terima kasih sudi join segmen saya yang tak seberapa ni. Selamat berkenalan. Saya pun teringin nak pergi German. Nak further study kat sana. Penantian tu suatu penyeksaan kan. Hehe :)

    http://fiqadira.blogspot.com/2014/11/senarai-peserta-1st-segmen-blogwalking.html

    ReplyDelete
  3. @Jazz Lover thanx! sebab bantu naikkan reviewer! selamt bersegmen juak!

    ReplyDelete
  4. @Nadhira Afiqah thanks too sebab sudi anjurkan segmen! slmt berkenalan!

    ReplyDelete
  5. http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/11/1st-segmen-blogwalking-kenali-blogger.html#comment-form

    ReplyDelete
  6. kita sama... saya pun tak suka menunggu. tapi bahaya awak ni ye sebab awak pesaing yang tegar. hahaha

    ReplyDelete
  7. peminat setia Syed Aizril dalam 'Andai Itu Takdirnya' karya Siti Rosmizah. hehehe ;pp

    -nurEdrina^^-

    ReplyDelete

© SOFIEADIE. Design by FCD.