Aku dan Lindsey Stirling

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
“ASSALAMUALAIKUM”
Cerita tentang aku dan lindsey?

‘Bagi aku observ dulu, tang mana tah persamaan dia…’
(Tajuk macam aku dengan Lindsey ni pernah berjumpa je gayanya.hahahaha)
Tak adelah, mana ade….
Aku just salah seorang peminat dia yang menyokong dari jauh je…huhuhu
Nak kata peminat tegar tu, taklah kot..
sebab setakat ni aku takdelah berhabis duit semata-mata untuk album dia.
just usha-usha kat you tube je…
Sape tak kenal gadis violin hip hop ni?
Dengan gaya dia yang cool, sempoi dan sangat humble…
Okey, aku dah speechless….
Senang kata kalau aku nak dengar muzik tanpa lirik, aku akan pasang semua lagu dia.
Macam ada ‘soul’ di situ..
Seolah, biar irama berbicara..
Sambil nak bersiap pergi kelas or dalam perjalanan ke detinasi, muzik dia ‘terbaik’!!!
Paling best yang Assasin’s Creed III tu..
Okey, writeless sudah..
Viewers youtube dia pun boleh tahan meletop!
Kalau berminat bolehlah check dekat youtube, g+ dan laman web dia sendiri.

Keep reading on

Aku dan blogger #4

Holla dear my fellow readers, how you have been so far? Is it great? Life …

Allergic raya?

Soal tentang raya, mungkin semua orang bayang saat gembira, meriah, senyum, kesibukan menyediakan juadah, kuih …

Diwali di KLCC

Assalamualaikum! and Happy Diwali Malaysian! Yeay esok cuti…itu yang penting tu…hahahah sekarang ni aku menulis …

Betul ke?

Dalam hidup kita selalu dihadap pelbagai pilihan. Bila tiada pilihan, kita merungut kata tiada versatil. …

Just another post

You know what is awesome? When you can be happy, be grateful for everything that …

New semester all again

Sepatutnya aku update setiap minggu. Sepatutnya hari isnin dan khamis aku update baru. Sepatutnya… Itu …

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *