Aku dan Lindsey Stirling

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
Pilihan kehidupan
Come back blog mission
Blog Migration Notice
Hilang
“ASSALAMUALAIKUM”
Cerita tentang aku dan lindsey?

‘Bagi aku observ dulu, tang mana tah persamaan dia…’
(Tajuk macam aku dengan Lindsey ni pernah berjumpa je gayanya.hahahaha)
Tak adelah, mana ade….
Aku just salah seorang peminat dia yang menyokong dari jauh je…huhuhu
Nak kata peminat tegar tu, taklah kot..
sebab setakat ni aku takdelah berhabis duit semata-mata untuk album dia.
just usha-usha kat you tube je…
Sape tak kenal gadis violin hip hop ni?
Dengan gaya dia yang cool, sempoi dan sangat humble…
Okey, aku dah speechless….
Senang kata kalau aku nak dengar muzik tanpa lirik, aku akan pasang semua lagu dia.
Macam ada ‘soul’ di situ..
Seolah, biar irama berbicara..
Sambil nak bersiap pergi kelas or dalam perjalanan ke detinasi, muzik dia ‘terbaik’!!!
Paling best yang Assasin’s Creed III tu..
Okey, writeless sudah..
Viewers youtube dia pun boleh tahan meletop!
Kalau berminat bolehlah check dekat youtube, g+ dan laman web dia sendiri.

Keep reading on

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thank  
you
 for reading