Aku dan Lindsey Stirling

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
“ASSALAMUALAIKUM”
Cerita tentang aku dan lindsey?

‘Bagi aku observ dulu, tang mana tah persamaan dia…’
(Tajuk macam aku dengan Lindsey ni pernah berjumpa je gayanya.hahahaha)
Tak adelah, mana ade….
Aku just salah seorang peminat dia yang menyokong dari jauh je…huhuhu
Nak kata peminat tegar tu, taklah kot..
sebab setakat ni aku takdelah berhabis duit semata-mata untuk album dia.
just usha-usha kat you tube je…
Sape tak kenal gadis violin hip hop ni?
Dengan gaya dia yang cool, sempoi dan sangat humble…
Okey, aku dah speechless….
Senang kata kalau aku nak dengar muzik tanpa lirik, aku akan pasang semua lagu dia.
Macam ada ‘soul’ di situ..
Seolah, biar irama berbicara..
Sambil nak bersiap pergi kelas or dalam perjalanan ke detinasi, muzik dia ‘terbaik’!!!
Paling best yang Assasin’s Creed III tu..
Okey, writeless sudah..
Viewers youtube dia pun boleh tahan meletop!
Kalau berminat bolehlah check dekat youtube, g+ dan laman web dia sendiri.

Keep reading on

Gamophobia

Gamophobia. Orang kata maksud dia adalah seseorang yang fobia pada komitmen seperti perkahwinan. Gamo itu …

Featured blogger by Kak Shikin

Kabare readers sekalian! Now I’m back for good. Hopefully semangat berblogging ini istiqomah mekar hinggalah …

3 Tips to Making Your Property Appealing to a Buyer

When selling a property, you may not manage to do a complete overhaul. You can …

Bila kakak kau dah kahwin….

Bila kau ada ramai adik beradik perempuan dan kakak kau kahwin, secara automatik yang lain …

Andai Ini Ramadhan Terakhirku…

Ramadhan itu munculnya pasti,  Kerna tarikhnya kita ketahui… Mati itu pun pasti, Tapi tarikhnya kita …

Ceritera Ramadhan…

Salam Ramadhan Al-Mubarak kepada semua!  Sebelum memulakan entri dengan lebih lanjut, bersamalah kita menghadiahkan Al-Fatihah …

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top