Thanks to Angel!

November 15, 2014

"ASSALAMUALAIKUM"
"First of all, saya sukahatinya nak ucapkan terima kasih kepada JazzLover, sebab sudi review blog saya yang tak semengah ini."
(okey, mungkin aku patut tukar ayat 'semengah' kepada 'seberapa')

Terima kasih, Danke!
Ini adalah ulasan yang aku copy pasta balik dari miss Angel kita.
(Sebenarnya tak sangka pulak terpilih untuk direview...hahahah..rezeki tu...)
Terharunya ada orang sudi review blog dan ulas balik...

Ceritanya:
Iya memang blog aku ini banyak ke arah personal sebab dia macam diari online aku..hehehe
sebab aku tak tahu nak buat blog pasal apa, so mungkin blog ni banyak kepada pendapat dan ada sikit-sikit pasal isu kot!
Sebab kedua, aku pun lebih suka baca personal blog. 
Rasa macam novel tapi dia realiti...(pun boleh bah!)
Dia baru sebab blog lama aku delete sebab rasa macam hampeh jer! (pastu rasa sangat menyesal sebab delete blog tu...nak recover dah tak dapat...

Blogwalking? 
Selalu jugak tapi as a silent reader...kadang-kadang tinggalkan jejak kadang-kadang tu terlupa...tertakluk pada line internet lah..
Wallawe, lepas aku baca part header tu, terus aku cepat-cepat tukar saiz header bagi nampak tak terlalu besar.
Sebenarnya header tu adalah saiz gambar asal yang diambil masa tengok sunset kat Kangar. 
Rasa sayang nak edit, tu yang dibiarkan sebesar alam tu. (hahahah ada pulak manusia spesis lagu ni!)
Fuh, done tukar!
Pastu yang part background tu, aku dah cuba nak tukar kaler lain bagi nampak jelas perubahan selepas diulas, tapi...macam something wrong somewhere la pulak. So, aku pun dah blur nak letak kaler apa...Last sekali aku pun biar jer...mungkin akan ditukar selepas aku dapat 'cahaya'...
Aku pilih hitam untuk background sebab Rain kata: 'Hitam itu menawan!' hahahahah..Mana adalah...merapu je semua tu..Kisah temanya blog aku ni sebenar 'blackgold'..Hitam emas sukar dicari. hahaha pandai aje aku menjawab..Apa-apa ajelah..
Then, part atur susun widget pun aku dah habis tunggang terbalik kan jadi seperti yang diulas. Finally, itulah dia si 'blackgold' kesayanganku... Lastly, aku tuliskan jutaan terima kasih sebab sudi mengulas dan review blog aku. Kalau nak ditulis dan mencari pembaca setia dari mula aku berblog ni, mungkin andalah orangnya!
Tahniah, terimalah hadiah dariku...
Mood menulis: semangat nak teruskan dunia blogging
Lagu tema: 'Jika kau bercinta lagi' - tiada berkaitan-
***Enjoy Reading!***

*p/s: baru perasan miss angel ni si adik manis..huhuhu mati-mati ingatkan dia lagi tua dari aku, rupanya.. (perasaan mudaku terbantut!)

1 comment

© SOFIEADIE. Design by FCD.