Segmen Blogwalking bersama AfifahAddnan dan Amiez

November 07, 2014

"ASSALAMUALAIKUM"
 Klik banner untuk join!
klik banner untuk join!

Aku sebagai seorang blogger?!
Aku pernah buat satu entri khusus tentang kisah 'Aku dan Blogger' di suatu hari yang sangat kehabisan idea. Macam mana kisahnya aku berminat dan give up. 
Aku minat sebab aku suka baca blog yang santai dan sempoi yang more kepada hidup diorang.
Aku give up sebab aku tak rasa orang boleh terima idea aku.
Dan sekarang aku bangkit balik.
Cuba beranikan diri cebur dunia blogger.
Cuba mencabar diri dengan sesuatu yang menghantui.
(yang kadang-kadang bagi aku ia menakutkan juga. Tak tau pasai pa...)

Sebenarnya aku nak jadi blogger just suka-suka nak kongsi karya, cerita, pengalaman dan macam-macam benda nak diceritakan dekat dunia ni tapi tak terluah.
Aku nak kongsi karya, nak orang baca idea aku dan kritik untuk aku majukan lagi nilai karya aku.
Tapi, aku bukak je blog jadi tersekat...
Sebab aku takut orang akan terasa dan marah dengan karya aku dan diorang akan banned aku dan yang paling menakutkan mereka akan cari dan BUNUH aku!
(imaginasi tak terkawal!)

So, bila aku tengok lagi 'kebodohan' aku sendiri time join segmen oleh saudari afifah ni, rasa macam;
'Aiyooo...apa ke bodoh sangat tak faham arahan! ish...teruk teruk...'
Untuk saudari Afifah, maafkan daku diatas segala kekeliruan dalam memahami ayat.

Okey, terpanjang pulak bebel..
Dah macam orang gila dah!

So, kesimpulan yang panjang ni aku sertakan link entry blog aku yang rasa boleh jalanla..

Dan dua member blogger;
Princess Ayuni
Nad

*Ini dah kira cukup syarat tak saudari afifah?!
Saya berkali-kali baca syarat yang ke-6 ni: 
'Semua peserta digalakkan membaca dan memberi komen entry yang "dijual". Ayuh kita sama-sama menjadi blogger yg lebih produktif ! :D'

Tak faham jugak!aiyoo...dah habis berkerut dahi baca..
kalau masih salah jugak keluarkan je dari segmen ni..dah macam menyusahkan pulak..huhuhu

Post a Comment

© SOFIEADIE. Design by FCD.