Liebster Award #2

November 28, 2015


Holla!
I got Liebster Award for second time!!
Terima kasih Afiffirdaus!
(sebenarnya aku tak tahu nak happy ke sedih..
happy sebab dapat award, sedih sebab takde orang nak jawab soalan kita....sob6 T_T)

Lagi sekali nak pesan, sila tarik nafas panjang sebab entri ni akan ambil masa yang lama macam makan "Kuey teow kungfu tomyam"

Rajin-rajinlah baca sini untuk tahu maksud Liebster Award beserta T&C 
*nampak tak permainan dia?!*

Do have fun while reading my long-long-long 'angela hair' entry.....

Here the Question:


I'm real!

Erm....scare the most ni biasanya masa hadapi baru tahu benda apa..

A. Ha ah...A.

Tv show? Superstar kot!

Ur art? Pretty Nice! Erm...first time tengok rasa macam ada something missing...

Okeh, done!

Kepada

anda sudah di calon sebagai liebster award seterusnya...*Yeay!*
Do have a time to answers my questions...
I will so proud and appreciate with ur warming answers....

The Question is:

Buku atau Movie?
Selalu pergi pasar malam beli apa?
Pernah jatuh motor?
'Cukup rasa' ke 'Pasti Sedap'?
Sejarah atau Sains?
Bila last tengok 'Hagemaru'?

*Have Fun!*

4 comments

© SOFIEADIE. Design by FCD.