11 Soalan dari Leya

November 28, 2015

Holla! It's me...againn? 

amboi banyak pulak entri cik pe'ah hupdate kali ni ye?!
Ala, biarlah...weekend kot...senyap sudaa...

Kalau tadi aku yang rerajin jawab soalan dari Mek, #inibarureal aku kena tag by Leya...
Apa-apa pun, terima kasih Leya sudi tag...
(Q:Ada rasa bersalah tak masa nak tag orang?)
*siapa angguk nanti jawab soalan dari aku pulak yer...*

*Here come the devil....hahahahaha*
[sila lempang cik pe'ah ni berjemaah T_T]

Ni soalan dari cik Leya kita:


ehem....aip aip..jangan dok pangkah kalau tak habis baca....aiyokkk...Allah nampak tahu?

Erm....tak tahu nak mula cerita dari mana...*garu kening*
Rasanya boleh tengok kat sini, tak pun sini...

Blog Leya: Lembut, simple, nice...saiz tulisan pun sedap mata membaca...Jujur ni...

Ikut skema; semua yang update la...ikut personal, itu rahsia...hahaha..takut tuan dia baca karang, kantoi aku! tak pasal kena kecam..boooooo

Hitam. Just perfect!

Main 'township'. Jadi gila. Melalak. Kemas rumah.

Masa ini? tak pernah couple! wow..wow...record clean bhai!*okay, ini jawapan noob!*
Dapat dekan untuk result hari tu..

Menjadi blog yang hidupkan senyuman orang yang membaca...

Bloggerkah aku?*seyes la sikit...baik!*2014

PC!

Pieces; Sum41
Best of me; Sum41
The One You Feed; Crown the Empire
*hard decision sungguhla!*

Nah ni pulak soalan untuk kalian yang angguk tadi....naaa....takdelah..lau rasa rajin, tengah free, bosan takde apa nak buat...dialukan jawab soalan ini...dah baca, jawab soalan tu...komen-komenla sikit....dah tak tau nak tag sape...yang hari tu pun ramai lagi tak jawab...sob sob sob T_T
  1. Mana dulu; masak lauk atau masak nasi?
  2. Pernah kena tinggal bas/flight/keretapi?
  3. "Pada angin aku berpesan" atau "Pada laut aku berbicara?"
  4. Kali terakhir cabut gigi.
  5. Kenal 'Weeding Peach' tak?
  6. Air atau Elektrik?
  7. Cerita yang tengok banyak kali, tapi still menangis?
  8. Rajin tulis journal/diari tak? Sejak bila?
  9. Jika warna hanya dua, apa warna tersebut?
  10. Gula batu, gula-gula atau cekelat?

*Have fun and happy weekend!*
(p/s: kalaulah ada yang rajin menjawab, sila-silalah ye komen...teman pun nak tau kome jawab apa...)

10 comments

  1. wahh.. same here! fav color, black! juuuust a perfect color. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnn?? matnching dengan apa jua warna...
      sep sikit...
      hiiiyap!

      Delete
  2. hahahahha! kelakar but still tak sangka kak sofie start blogging since last year

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenapa tak percaya ina? kenapa? kenapa???

      *sambil buat gaya ala-ala KL Menjerit*

      Delete
  3. wahh terima kasih kerana jawab soalan saya. terharu sekejap. hihihi betul tuh warna hitam perfect colour. matching dengan semua warna

    ReplyDelete
    Replies
    1. nah tisu.....hehehehe...
      ^_^ hitam itu menawan-kata Rain..

      Delete
  4. haippp. sepp sikit untuk fevret song. Sum41's fan here :D

    ReplyDelete
  5. Kita pegang rekod sama tak pnah couple. Kohkohkoh .. nnt nk jawab laa soalan soalan tuu boleh ? Hik hik hik

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom sep sikit....hiiiyappp!
      sangatlah dialukan utk kim chaa jawab..nanti jangan lupa link balik..nak tau jawapannya...^_^

      Delete

© SOFIEADIE. Design by FCD.