10 jam 30 minit…

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
Holla! 
Mood: Nervous….
Background song: Playlist from Crown the empire and Attack Attack! song.
 
Okaylah…mood sekarang sangat-sangatlah tak okay…
 
you never said that this would be easy…so go on live…”
 
Checklist untuk persediaan esok dah pun aku selesaikan. 
Baju, untuk seminggu dah pun diseterika…borang pengenalan diri pun dah print…apa lagi ek? 
 
Pray for tomorrow… 
Sebenarnya ada apa dengan 10 jam lagi ni?
Oh, esok first day nak praktikal…tapi macam tak bersedia je lagikan? 
May Allah ease our way…
Good luck untuk semua yang bakal praktikal esok!
Do your best and fight for the better! 
 
*sometimes you need to keep it under ur hat…and trust nobody….
 
“every breath you take, I watch u slip away,
you’re slowly killing urself….I won’t give in..
If my heart could sing, would u stay?
would you stay and listen?
If my soul was torn, would u help?
Would u try and fix me?
Would u help un-break me?”
Okay, yang ni bukan dari CtE or Attack Attack… 

Keep reading on

Move On Edisi Ramadhan Syawal 1439H

Ini bukanlah cerita perihal move on seperti yang didambakan oleh semua orang. Ini adalah cerita …

4 Tips to finding MLS listings

Home buyers often face many hurdles before finding their dream home. The most significant challenge …

You’re invited to ZCOOP Magazine!

Kebelakangan ni kalau korang perasan, terlalu banyak peluang dibuka kepada blogger. SushiVid, review barang, review …

The Top 4 Tips To Keeping Your Family Safe

Your family is precious and important to your life. One of the greatest gifts you …

Starting my hashtag!

Holla there! How are you? Hopefully, everything is beyond expectation. Bagi sesiapa yang telah follow …

The Healer: How I handle my dark phase

Semester baru nak start. Itu semua student dah maklum. Lagi-lagi bagi student UiTM. Seronok cuti nampak? …

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top