#Nov13: Goodbye Part 5!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
I heart Ramadhan 1440H
Peluang
Endgame dan Hantu Kabel
Move On zillion time
 Assalamualaikum dan salam penghulu segala hari….

Berita gembira #Nov13
Selain daripada album #Purpose yang akan bersaing dengan #MadeintheAM, aku ada lagi berita yang lebih eksited. 
Tadaaaa!!!!
Alhamdulillah…dah setahun sepi…undescribe feeling bhai…(ala…describe ajelah yang kau tengah happy guling-gulingkan?)
Eh, eh…mana ada…aku tarik nafas lega ajelah…terlepas suatu penantian. Fuh! 
Haa….kepada yang dapat result hari ni, tahniah daku ucapkan! 
Ramai jugak yang dapat AD for the first time selepas menempuh 5 semester…Tahniah untuk kalian! Segala usaha telah berbayar dengan dua huruf ni saja AD!
Ha…sengih, sengih sorang-sorang buat apa….sharelah berita gembira ni…pemangkin hidup penerus masa hadapan ni….selsema yang melanda pun surut tetiba…
Terima Kasih Tuhan!
Dan secara rasminya, Goodbye Part 5! 
Dalam dua hari lagi dah masuk semester akhir...tak cayanya dah nak habis tempoh diploma…padahal detik ni lah yang selalu dihitung-hitungkan saban malam menyiapkan tugasan yang memenatkan…zaman tu telah berlalu…hari yang dihitung telah tiba…dan aku masih tersekat dalam memori semalam…Benarlah pujangga berkata…

Live for today,
Because yesterday has been and gone…
And tomorrow may never come…”

Selamat berjuang kawan-kawan!

Keep reading on

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thank  
you
 for reading