#Nov13: Goodbye Part 5!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
 Assalamualaikum dan salam penghulu segala hari….

Berita gembira #Nov13
Selain daripada album #Purpose yang akan bersaing dengan #MadeintheAM, aku ada lagi berita yang lebih eksited. 
Tadaaaa!!!!
Alhamdulillah…dah setahun sepi…undescribe feeling bhai…(ala…describe ajelah yang kau tengah happy guling-gulingkan?)
Eh, eh…mana ada…aku tarik nafas lega ajelah…terlepas suatu penantian. Fuh! 
Haa….kepada yang dapat result hari ni, tahniah daku ucapkan! 
Ramai jugak yang dapat AD for the first time selepas menempuh 5 semester…Tahniah untuk kalian! Segala usaha telah berbayar dengan dua huruf ni saja AD!
Ha…sengih, sengih sorang-sorang buat apa….sharelah berita gembira ni…pemangkin hidup penerus masa hadapan ni….selsema yang melanda pun surut tetiba…
Terima Kasih Tuhan!
Dan secara rasminya, Goodbye Part 5! 
Dalam dua hari lagi dah masuk semester akhir...tak cayanya dah nak habis tempoh diploma…padahal detik ni lah yang selalu dihitung-hitungkan saban malam menyiapkan tugasan yang memenatkan…zaman tu telah berlalu…hari yang dihitung telah tiba…dan aku masih tersekat dalam memori semalam…Benarlah pujangga berkata…

Live for today,
Because yesterday has been and gone…
And tomorrow may never come…”

Selamat berjuang kawan-kawan!

Keep reading on

Farewell October!

Aku tahu, orang dah mula tertanya…mana aku yang dulu? aku yang suka berhujah tentang hidup, …

Uber vs Grab Car

Masuk bulan Ogos ni, maka genaplah tiga bulan setengah aku naik public transport bergelar uber dan …

7 Lies I keep repeating on myself

Holla there! It’s been a century I didn’t write any post. Piuh! Say farewell to …

Wake up, wake up!!!!

Ku pandang kipas bilah nan lima di siling. Raya dah seminggu berlalu, angin assignment dan …

A Good Goodbye 2018

Sebelum aku memulakan ulangkaji bagi exam pada petang esok, sukalah aku katakan Selamat Tinggal 2018! …

Lan Berambeh Anak Sarawak 2015

“ASSALAMUALAIKUM”Pa kabar tak oghang semua? Alhamdulillah ada juak aktiviti berpekdah dapat dijoin cuti sem kedak …

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *