11 Question from MekZumbie

November 27, 2015

Holla!
Happy Weekend yo!

First of all terima kasih kepada "MekZumbie" sebab sudi bagi soalan untuk manusia yang rajin macam aku nih dan tengah free sekarang... Harap Mek tak bosan dengan jawapan aku nanti....
Happy reading! 

Soalannya adalah:


Betul nak tahu jawapan? Okeh, alang-alang dah terbaca soalan, sudilah kiranya tuan hamba membaca jawapan hamba yer...

  1. Kalau boleh, hurm...kalau boleh ye, aku nak ambik gambar disetiap tempat aku jejak. kenapa? Kenangan dowh!
  2. PaMa...
  3. Baju kot! Sebab kasut, satu sudah cukup ma....
  4. Kawan baik pertama aku time sk rendah dulu asal Penang. Dia sekolah kat Miri...disebabkan aku kawan dengan dia, satu sekolah kata aku budak semenanjung, dan lepas dia balik Penang, aku dah takde kawan...
  5. Buah dikira makanan kan? kalau ye, buah ceri! kalau tak, none...
  6. Air:Keperluan:Ketenangan:Ketakutan
  7. Rumah! *jawapan salah ek? okay, baikkk* takde! sebab aku asyik merempat tempat orang...
  8. Jahat?? erm...hahahahahah*gelak jahat!* mana boleh bagitau....
  9. Suami soleh...*ouch!*takdelah...menjadi solehah...(sejuk perut umi mengandung...)[kalau benda, takde kot!]
  10. Germany!!!!
  11. Kenapa? kenapa? aku pun tak tau sebab apa orang mesti lawat blog aku...ada sesiapa boleh bantu??
  12. Okeh! da habis jawab soalan suka-suka ni....lagi sekali aku nak ucapkan syukran jazilan khairun jazza' kepada ukhti MekZumbie atas soalan yang diberikan...


Nak baca entri Mek sila klik sini...
*Thanx reading!*Happy Weekend!*

4 comments

  1. banyak soala nk jawap.. nasib senang.. pasal dri sndri kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah...tu lah...senang pun kadang pecah kepala gak nak pikir...
      ^_^!

      Delete
  2. hai :) hehehe datang nak cek soalan exam. ahahha XD CIkgu bagi gred A hahaha

    ReplyDelete

© SOFIEADIE. Design by FCD.