10 Soalan tag by Mimi

November 30, 2015

Hari ni, aku kena tag lagi...(okay, line tengah down..baik aku iron baju ke apa dulu...)by Mimi. TQ Mimi!

Aku cuba rajinkan diri aku untuk menjawab walaupun esok Isnin. Sebab aku tau perasaan kalau kita tag orang, pastu orang tak balas...T_T...iya aku tau...sedih rasanya...jangan nangis okay? Mungkin depa semua busy...diorang pun ada kehidupan yang perlu dihidup....#positif

Meh aku jawab soalan-soalan yang dikemukakan Mimi.
(kalau kome-kome sume rasa bosan dah sebab asyik-asyik aku keje jawab soalan je, dialu-alukan lah untuk tekan pangkah kat atas tu...tak, tak marahlah...pangkah je...)


Surveyor. Depan pangkal nama ada Sr. Kalau tak pun, depan nama ada Pn. (hahahaha...stop dreaming!)

Erm...erm....erm...Zack Zukhairi kot! tapi beliau dah lama tak aktif...maka buat masa sekarang Hanis Amanina...

Semua kot...bukan peminat haiwan...#sorry

Simple, tenang dan ringan..macam planet musytari...*ada kaitan ek?*

Semua (kalau ada line), we chat (masa guna mobile data)...

Pulau Pinang. (buat masa sekarang)

Adi Putra

Tiz Zaqyah

Kain lap speck mata.

Both!

Ok Done!


masa kat Padang Kota Lama zaman ritu...

*Happy Monday!*

14 comments

  1. Hahaha..Tq Answer..Erhhh ayat "Macam Planet Musytari" tu yg x leh tahan gelak..Haha..

    ReplyDelete
  2. Baca je jugak. Nak tau jugak jawapan pada soalan2 tu. Haha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank youuu thank youuu...sebab sudi baca...
      terharu ni....

      Delete
  3. kak sofie!! ina pun minat jugak dekat adi putra !!! dia seksi kan hahahahhaha dah tengok suami aku ustaz? confirm cair gila T--T

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah!!!!! tak sangka kita minat orang yang sama.....hahahaha
      lebih suka tengok dia dalam zahira....
      cair dowh....aduhaii....

      Delete
  4. saya baca jugak,oh saya pun minat tengok lakonan Tiz Zaqyah dan Adi Putra :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sudi baca....
      yeay! sep sikit....
      hiiiyap!

      Delete
  5. singgah bw + follow
    sini.. :)

    jemput join segmen shawal.. ^^v

    http://akubukaninnocent.blogspot.com/2015/12/SegmenBlogwalking.html

    ReplyDelete
  6. ok la tu.. sofie dah jawab habis.. hehe :)

    ReplyDelete

© SOFIEADIE. Design by FCD.