Day 6: Promise huh?

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
Apa cerita nak promise-promise nih?
Okay, okay…aku dah janji nak tido awal hari ni…
setiap hari aku janji macam tu…
Tapi masih jugak tido lambat….
Habit katanya!
Padahal tak sedar yang awak tu sekarang musim praktikal!
Buatlah cara praktikal..jangan buat cara orang cuti sekolah…
orang cuti dia pun sibuk nak cuti…
*Baik-baik*
Okeh, pada semua yang bercuti, 
“Selamat Bercuti”
Pada yang sibuk bekerjaya,
“Selamat bekerja”,
Pada yang sedang praktikal macam gua,
“Do ur best!”
Pada tengah final sekarang,
“Fight for the best!”
Pada yang sedang orientasi/MDS dan sebagainya,
“Selamat Datang ke alam fantasi IPTA/IPTS”
terakhir, kepada sesiapa yang tak tersenarai di atas,
“Live ur life, love ur life!”
Promise?

Keep reading on

Ramai…

Dalam ramai, pasti ada yang merasa sendiri Rasa itu bukan mereka yang pinta Ia hadir …

Our Times buat aku tergila-gila!

Oh God! Still tersengih sendiri time entri ni ditaip! Cool down jap….Dah okey kot!  Our …

Cuti Raya di Mana???

“ASSALAMUALAIKUM”Cuti raya di mana??Of courselah kat Miri!Alhamdulillah, dengan selamatnya aku telah pun tiba di rumah …

Newborn Hampers are Special Baby Gifts

It is quite convenient to pick and select a newborn baby hamper to give or …

Pilihan kehidupan

Dalam tahun ni, kemungkinan aku akan tamat belajar. InsyaAllah. Doakan segalanya dipermudahkan. 2019 adalah tahun …

TOTD: Save your Heart

Track of the Day: Save your Heart by Mayday Parade…. Aku tau genre muzik kita …

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top