Day 6: Promise huh?

November 23, 2015


Apa cerita nak promise-promise nih?
Okay, okay...aku dah janji nak tido awal hari ni...
setiap hari aku janji macam tu...
Tapi masih jugak tido lambat....
Habit katanya!

Padahal tak sedar yang awak tu sekarang musim praktikal!
Buatlah cara praktikal..jangan buat cara orang cuti sekolah...
orang cuti dia pun sibuk nak cuti...

*Baik-baik*

Okeh, pada semua yang bercuti, 
"Selamat Bercuti"

Pada yang sibuk bekerjaya,
"Selamat bekerja",

Pada yang sedang praktikal macam gua,
"Do ur best!"

Pada tengah final sekarang,
"Fight for the best!"

Pada yang sedang orientasi/MDS dan sebagainya,
"Selamat Datang ke alam fantasi IPTA/IPTS"

terakhir, kepada sesiapa yang tak tersenarai di atas,
"Live ur life, love ur life!"

Promise?

22 comments

  1. sama la kita, slalu padah mok tdo awal, tapi last2 tido akher T^T

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah...nang sik jerak lambat gi kerja...

      @_@

      Delete
  2. haha sibuk sangat minggu MDS..datang melawat

    ReplyDelete
    Replies
    1. best of luck zahir! dan selamat ber'mds' ya...

      p/s: kalau dah tak busy jangan lupa jwb liebster award ye...
      ^_^

      Delete
  3. Promise! Haha nampaknya Nad kena fight for the best. Tapi masih sibuk dengan blog kihkih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaaa.....fight for ur best nad!

      bestnya dah degree...
      ^_^

      Delete
  4. Gudluxk dearr.. Buat da best taw ^_^

    ReplyDelete
  5. I am fighting as well. Untuk stay up :D hehe opposite la kita.

    All the best utk praktikal :)

    p/s nak panggil sofie ke adie? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. THANKS Hanis!

      oh...hahahah panggil sofie...just sofie.
      ^_^

      p/s: adie tu nama ayah...heheheh

      Delete
  6. semoga semuanya dipermudahkan... good luck.. :)
    rindu plak zaman2 study dulu...

    ReplyDelete
  7. Good luck! Hv fun ber practical ;)

    ReplyDelete
  8. tido cepat ke lambat ke, subuh jangan lupa. ok tu je nk ckp.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouch!
      tulang rusuk terasa sempit...

      thanx for reminder...
      ^_^

      Delete
  9. ohh., aku slh sorang yg trsnarai kat atas tu., tq2.,
    good luck & slmat gak tuk ko yer.,
    ala tak rugi pun tido awal., leh bgun sbuh awal., huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan?? memang tak rugi pun...sebab tu bila sekali dah tidu awal, laju aje mata ngantuk...

      and thanks for ur wish!
      ^_^

      Delete
  10. Samalaa kita, tengah praktikal. Tp, memang rasa macam tgh cuti pun. Jeles ngan dak2 sekolah. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnn?????
      xpelah...dulu masa kita sekolah, kita jeles dengan budak praktikal jugak...
      ^_^

      selamat berpraktikal ye Ana!

      Delete
  11. samelah! kita pon masa praktikal tuh susah nya nak tido awl....tp bila abes praktikal, baring kejab jer lelap dah....kuihkuihkuih.... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan??? padahal praktikal bukan kerja banyak sangat pun...penat mereput je...hahahahha

      Delete

© SOFIEADIE. Design by FCD.