Argh!!! Fe-me Dup-mup!!!! (FED-UP!)

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
*Amaran!*
*Entry ini mengandungi bahasa rojak yang melampau! Sila pangkah jika tidak mahu pening*

Argh!!!!

Ishfish geferamfam nyefe defenganfan kofotakfak kofomenfen befelogfoh nifi!!!! Pufuwasfah afakufu efeditfit, tafapifi mafasihfih takfak dafa peferufubafahanfan!


Ah! sudah alien sesat mana baru turun bumi ni? Rajin pulak aku taip..wat nyusah  diri ja nya oiii!

Apa kes ni nak fed up-fed up? Cuba cerita sikit…
Cenggini kisahnya…aku nak edit bahagian komen box aku ni bagi nampak kemas, teratur dan sedap mata memandang. Sebabnya kotak yang sekarang ni, apa yang aku reply kat golden readers aku semua jatuh di bahagian bawah dan bukan pada bahagian balas yang sepatutnya…(faham tak, tak faham ea? Ah, abaikanlah…) Tapi tadi masa aku dok main edit-edit…masih jugak takde perubahan…sekali dua kali try, masih dapat bersabar lagi. Next to hundred time try…Hancus bhai gua punya template yang tak lawa nih!!!
Wadoh! Bisa pusing dunia kok gini mbak! Gi mana lagi bisa ku berguru supaya ruangan kotak komenku terus teratur? Guwe sudah ngak sabar mau baling ini laptop ke sungei.
Macam nilah..disebabkan kes itu…aku adalah niat acah-acah nak tukar design blog…malangnya aku dah malas…malas nak usha kod-kod yang aku sendiri masih BUTA untuk fahami…(ai…marah sungguh nampak? Relax brader, brader relax!)
Iya, tengah relaxlah ni..hah tak nampak ke? *tarik nafas, hembus…*
Okey, apa yang susah sangat untuk tukar design blog ni? Acu try cuba jawab ea….
Alkisahnya aku nak kekalkan kaler tema blog aku; hitam dan emas. Setiap kali aku rasa nak tukar, rasa sayang pulak. Tapi dah nak setahun aku pakai tema ni. Keinginan nak tukar tu adalah, tapi selagi yang baru tu tak seklasik yang ini, tak mbohlah tukar.
Dahlah…biar ajelah gini dulu…sebenarnya ada gak idea nak bagi orang bikik, tapi takut orang tak tahan dengan permintaan merepek aku karang…hahahahah (cakap ajelah kedekut pe’ah oi!!!)
Dahlah…bersiaplah packing  sana. Nak ke nogori pulak kita nih esok. Barang satu hapak tak dikemas lagi. Ginilah gayo oghe sokmo derak…baghe pah mano tohok pun dop tau! Habih kuca lembe! 
Bah, apa agik ditunggu kawu sia…pergilah berkemas nu…agik mok bising depan laptop key apa! Kedaklah baghangnya pande kemas dirikpun..

Hahahahahah orang yang tak stress baca entry ni buleh stress! Ha…jangan kata aku tak warning…

Buat semua yang sudi mengomen dan menyokong saya dalam entry minion tercengang ni, terima kasih sangat. Terasa semangat pulak nak praktikal! Yeah, icanduwit!

Kalau adalah yang terbaca ni terrer buat template ke coding ke, sudi-sudilah mengomen, bagi idea ke….kotlah si pe’ah ni terbuka hati nak tukar design baru…yang penting unik…*see takde orang sudi pun dah buat permintaan merapu.mana tak lari orang…*geleng-geleng*
Wokeh dah 800 aksara dah ni…see you at N.9 pulak! 
Ila li qa’ Melaka!
Ma’a salamah!

Keep reading on

Jangan Terpedaya!!!

Gambar sekadar hiasan Cerita 1 Keluar dari library, tiba-tiba mata aku terpandang sekeping ‘sticky notes’ …

Hadiah Untuk Pembaca #1

“ASSALAMUALAIKUM”Alhamdulillah, saya baru selesai membalut hadiah-hadiah untuk dua orang pembaca saya yang sangat sporting!1- Fina 2- Yana …

Sejak Running Man wujud…

“ASSALAMUALAIKUM” Dinasihatkan penggemar ‘Running Man’ untuk tidak membaca entry ni. Tengah aku layan muzik video …

Adulthood thingy is killing me!

Holla there! Alhamdulillah masih lagi hidup, masih bernafas dan yang paling penting masih punya semangat …

When I spit it out….

Bila kita dapat meluahkan segala rasa berbuku pada orang yang sepatutnya, ada satu benda yang …

Forrest Gump

Forrest Gump adalah satu cerita yang penuh dengan dialog yang tersirat dan bermakna. Itu bagi …

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *