Argh!!! Fe-me Dup-mup!!!! (FED-UP!)

November 07, 2015

*Amaran!*
*Entry ini mengandungi bahasa rojak yang melampau! Sila pangkah jika tidak mahu pening*


Argh!!!!
Ishfish geferamfam nyefe defenganfan kofotakfak kofomenfen befelogfoh nifi!!!! Pufuwasfah afakufu efeditfit, tafapifi mafasihfih takfak dafa peferufubafahanfan!

Ah! sudah alien sesat mana baru turun bumi ni? Rajin pulak aku taip..wat nyusah  diri ja nya oiii!


Apa kes ni nak fed up-fed up? Cuba cerita sikit...
Cenggini kisahnya...aku nak edit bahagian komen box aku ni bagi nampak kemas, teratur dan sedap mata memandang. Sebabnya kotak yang sekarang ni, apa yang aku reply kat golden readers aku semua jatuh di bahagian bawah dan bukan pada bahagian balas yang sepatutnya...(faham tak, tak faham ea? Ah, abaikanlah...) Tapi tadi masa aku dok main edit-edit...masih jugak takde perubahan...sekali dua kali try, masih dapat bersabar lagi. Next to hundred time try...Hancus bhai gua punya template yang tak lawa nih!!!

Wadoh! Bisa pusing dunia kok gini mbak! Gi mana lagi bisa ku berguru supaya ruangan kotak komenku terus teratur? Guwe sudah ngak sabar mau baling ini laptop ke sungei.

Macam nilah..disebabkan kes itu...aku adalah niat acah-acah nak tukar design blog...malangnya aku dah malas...malas nak usha kod-kod yang aku sendiri masih BUTA untuk fahami...(ai...marah sungguh nampak? Relax brader, brader relax!)

Iya, tengah relaxlah ni..hah tak nampak ke? *tarik nafas, hembus...*


Okey, apa yang susah sangat untuk tukar design blog ni? Acu try cuba jawab ea....
Alkisahnya aku nak kekalkan kaler tema blog aku; hitam dan emas. Setiap kali aku rasa nak tukar, rasa sayang pulak. Tapi dah nak setahun aku pakai tema ni. Keinginan nak tukar tu adalah, tapi selagi yang baru tu tak seklasik yang ini, tak mbohlah tukar.

Dahlah...biar ajelah gini dulu...sebenarnya ada gak idea nak bagi orang bikik, tapi takut orang tak tahan dengan permintaan merepek aku karang...hahahahah (cakap ajelah kedekut pe'ah oi!!!)

Dahlah...bersiaplah packing  sana. Nak ke nogori pulak kita nih esok. Barang satu hapak tak dikemas lagi. Ginilah gayo oghe sokmo derak...baghe pah mano tohok pun dop tau! Habih kuca lembe! 

Bah, apa agik ditunggu kawu sia...pergilah berkemas nu...agik mok bising depan laptop key apa! Kedaklah baghangnya pande kemas dirikpun..

Hahahahahah orang yang tak stress baca entry ni buleh stress! Ha...jangan kata aku tak warning...

Buat semua yang sudi mengomen dan menyokong saya dalam entry minion tercengang ni, terima kasih sangat. Terasa semangat pulak nak praktikal! Yeah, icanduwit!

Kalau adalah yang terbaca ni terrer buat template ke coding ke, sudi-sudilah mengomen, bagi idea ke....kotlah si pe'ah ni terbuka hati nak tukar design baru...yang penting unik...*see takde orang sudi pun dah buat permintaan merapu.mana tak lari orang...*geleng-geleng*

Wokeh dah 800 aksara dah ni...see you at N.9 pulak! 
Ila li qa' Melaka!
Ma'a salamah!

11 comments

  1. Asalam terima kasih datang terjah blog Etuza ya...

    ReplyDelete
  2. Hehe.. nang byk bhasa sekali ktk tepuk dlm tok.. btw coding mun time stress iboh jk ktk nk molah..kmk pun angol bila nk asjust coding..

    ReplyDelete
  3. @Sang Penulis hahahah yalah...tedah ajak orang baca...
    sekdalah nya mula2 okay ajak...bila lamak2 stress rasa...
    p okaylah..

    ReplyDelete
  4. edit blog kene byk bersabar :) hihi

    ReplyDelete
  5. Hahahah....xhal ngerepak kejap..k buang stress..

    ReplyDelete
  6. @wardah Aneesa: sangat banyak sabar diperlukan...

    @Deanna Morni: yalah...hilang stress kita...orang lain pulang strees baca kelak...

    ReplyDelete
  7. hahaha edit blog memang stresss.. Lissa awal-awal pun stress ja memanjang :D

    ReplyDelete
  8. Kamek pun x berapa nak paham juak... Naip naip jak terer. Hahahaha
    Hope masalah cepat selesai :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yalah...maseh support!
      udah selesai dah tok...toklah jadinya...dapat pun reply

      Delete

© SOFIEADIE. Design by FCD.