Lan Berambeh Anak Sarawak 2015

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
“ASSALAMUALAIKUM”
Pa kabar tak oghang semua? Alhamdulillah ada juak aktiviti berpekdah dapat dijoin cuti sem kedak tok…

Nampak sik aktiviti apa paling best dalam tentatif ya? *MAKAN!!!!*
Ne ada guro jak…sebenarnya tok first time mek join program tok. Ya pun sib bait sik balit Miri agik. Mun sik, ‘pun cha’-cha” ajaklah….
Bagus juak ada program kedak tok, sigek; nya bagi anak Sarawak peluang sesama sidak bertemu di negeri oghang. Pas ya mun ada sesapa mok cari calon dari nembiak sarawak kedirik, bolehlah cuci mata….hahahah iboh manas, guro jak bah! (perasan alu…)
Oghang negeri lain sekda join ka? -Ada- sapa madah sekda, rame jak sidak join, kali sidak mok cari calon dari Sarawak juak aih! (duak kali perasan!)
Mok pegi baruk madah, bah giney lah mun aku mauk join?? -heheheh- sori…kamek pun baruk terpikey mok bagitauk…rajin-rajinlah klik sitok…asak sik terlepas mun ada lagik pas tok…
Sapa yang gi siya esok, bolehlah jumpa-jumpa…(munlah cam nak?)
Iboh lawa gilak,..k?
Jumpa di siya!!
p/s: semadi jak kelakar sarawak, ada orang paham ka sik tok? huhuhu
(padahal dirik pun sarawak hancuss!)

Keep reading on

Terbang dilangit atau Renang didasar….

Aku tak taulah pasal apa ayat aku sejak dua menjak ni macam ‘berat’ je nak …

Sains Geomatik: Apa tu?

Assalamualaikum and hello there, Kali ni aku akan cerita serba ringkas untuk yang masih belum …

Tahniah kepada pemenang!

Holla there! Setelah dua minggu berlangsungnya “Simply Segmen by Shawal & Sofie”, akhirnya kami telah …

Featured blogger by Kak Shikin

Kabare readers sekalian! Now I’m back for good. Hopefully semangat berblogging ini istiqomah mekar hinggalah …

H.I.N.A

Dah lama tak update cerita yang boleh bawak orang tenggelam hingga ke dasar Lowest Astronomical …

4 Tips to finding MLS listings

Home buyers often face many hurdles before finding their dream home. The most significant challenge …

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top