Lan Berambeh Anak Sarawak 2015

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
“ASSALAMUALAIKUM”
Pa kabar tak oghang semua? Alhamdulillah ada juak aktiviti berpekdah dapat dijoin cuti sem kedak tok…

Nampak sik aktiviti apa paling best dalam tentatif ya? *MAKAN!!!!*
Ne ada guro jak…sebenarnya tok first time mek join program tok. Ya pun sib bait sik balit Miri agik. Mun sik, ‘pun cha’-cha” ajaklah….
Bagus juak ada program kedak tok, sigek; nya bagi anak Sarawak peluang sesama sidak bertemu di negeri oghang. Pas ya mun ada sesapa mok cari calon dari nembiak sarawak kedirik, bolehlah cuci mata….hahahah iboh manas, guro jak bah! (perasan alu…)
Oghang negeri lain sekda join ka? -Ada- sapa madah sekda, rame jak sidak join, kali sidak mok cari calon dari Sarawak juak aih! (duak kali perasan!)
Mok pegi baruk madah, bah giney lah mun aku mauk join?? -heheheh- sori…kamek pun baruk terpikey mok bagitauk…rajin-rajinlah klik sitok…asak sik terlepas mun ada lagik pas tok…
Sapa yang gi siya esok, bolehlah jumpa-jumpa…(munlah cam nak?)
Iboh lawa gilak,..k?
Jumpa di siya!!
p/s: semadi jak kelakar sarawak, ada orang paham ka sik tok? huhuhu
(padahal dirik pun sarawak hancuss!)

Keep reading on

Cara memohon tempat praktikal

Bagi pelajar Diploma Geomatik, permohonan tempat praktikal akan dilakukan semasa semester lima. Mungkin ada persamaan untuk kos yang …

Datang dan Pergi

Holla there! Lama kan terasa menyepi kali ni. Ahah! Maklumlah dari utara ke selatan menaiki …

Delete Blog???

Soalan terbuka ni aku pernah tanya dalam entri minggu lepas. “Delete blog patut atau tak …

Aku dan blogger #4

Holla dear my fellow readers, how you have been so far? Is it great? Life …

The worst meet up ever!

Inilah yang berlaku bila kau cuba nak bagi peluang dekat sesuatu perkara baru. Aku benci …

Ramai…

Dalam ramai, pasti ada yang merasa sendiri Rasa itu bukan mereka yang pinta Ia hadir …

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *