Akhirnya....tertunai hajat hati!

October 28, 2015

Salam sejahtera warga bumi sekalian!
Amboi , ceria nampak?!
Aih, mestilah dah hajat hati tertunai, sapelah tak gumbira kan?
Apa dia hajat kau, kawen ke?
Ish, kau ni...ke situ pulak, takde hajat lain ke?
Habis tu apa dia?
Aku dapat tengok LOVE SUPERMOON  dan POLIS EVO hari ni!!!
Akhirnya....tertunai hajat hati!


Ha, itulah cerita dia pada hari ini dimana saksinya di GSC, AEON Melaka...


Uish!!! Memang berbaloi-baloi tengok cerita ni, hari rabu pulak mana tidak terus bantai tengok dua-duanya sekali!....Debaran, sedih, gembira, air mata, aksi, persahabatan, keluarga dan lawak sepanjang menonton memang tak dapat dipertikaikan lagi! Syabas! Filem ini telah berjaya buat saya menangis dan ketawa dalam masa yang sama...

Love, Supermoon berjaya menambat bintang sebanyak 4/5, dan Polis Evo 4.5/5. 
Tengok, masih lagi tersengih sensorang masa tengah taip ni, iyalah terbayang lagi betapa sempoinya lawak Triz dalam Love, Supermoon tu.

"Aku paling tak suka bila aku buat lawak orang tu tak gelak, pastu aku kena explain balik lawak aku tadi..."-Razak-

Memang bantailah gelak masa Love, Supermoon...hadoyai....lambat betul si Razak tu 'pick up'...yang Polis Evo pulak, masa Khai nak selamatkan Nisa, aku pulak yang tunduk takut kena peluru...punyalah feel aksi dia...

Overall, sangat best! 

p/s: kehandsome-man Sam terserlah dalam Polis Evo! :p

9 comments

  1. ramai org kata polis EVO tu best :D curious jgak nk tahu jalan cerita dia hehe

    ReplyDelete
  2. @Mazni Munawar memang best! memang tak rugilah tengok!

    ReplyDelete
  3. best sangat eh polis evo tu? kakak sepupu saya nak 7 kali dah tengok filem tu, saya tak tengok lagi haha

    ReplyDelete
  4. @Lenne Zulkiflly best! puas hati sangat...awak kenalah tengok lepas ni...

    ReplyDelete
  5. untonglaa dapat lenjan 2 movie terus

    ReplyDelete
  6. @Muhammad Khudri tgok masa murah, mmglah boleh..hehehhe

    ReplyDelete
  7. Sik pernah nangga gik. Sikda orang mok ajak g cinema :'C

    http://angellovesoldier.blogspot.my/

    ReplyDelete
  8. @ordinary wawa alololo siannya....bah kitaklah ngajak member..hehehe

    ReplyDelete
  9. mampu tengok online ajelah. kalau ada yg upload.. hehe

    ReplyDelete

© SOFIEADIE. Design by FCD.