Tahniah kepada pemenang!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest

Holla there!
Setelah dua minggu berlangsungnya “Simply Segmen by Shawal & Sofie”, akhirnya kami telah senaraikan 16 pemenang bertuah!
Tahniah kepada semua pemenang dan terima kasih kepada 54 orang peserta yang telah memeriahkan segmen kami πŸ˜€ 
*kasi tepukan gemuruh*

Dibawah tajaan aku ada empat hadiah. Ini bermakna, ada empat oranglah yang akan dapat hadiah dari pihak aku kan? 
*haa….kita lihat siapa yang kena….*
Yang sepuluh orang pula daripada tajaan blogger shawal. 
So, dalam entri ni aku akan gegar gempitakan pemenang dibawah tajaan SOFIEADIE. 
*kasi bunyi gong sikit*


Calon yang mendapat topup bernilai RM5 setiap seorang adalah:



Manakala peserta yang memenangi hadiah review oleh SOFIEADIE adalah:


dan Opie!

Wah! nampaknya blog Opie telah mendapat review kali kedua dalam blog ni. 
Yang pertama korang boleh baca sini

InsyaAllah semua review kita akan lihat pada entri akan datang. 

Tahniah lagi sekali kepada pemenang. Nak tahu senarai pemenang boleh klik sini okay!

Thanks for reading and Happy Blogging!

p/s: lupa nak pesan, kepada pemenang topup sila bagi;
no.telefon dan talian yang anda guna di sini ya…
Jangan Lupa claim tau!

Keep reading on

Cabaran belajar Geomatik

Menjadi salah seorang pelajar Geomatik memang seronok. Sebab apa? sebab situasi pembelajaran yang berbeza bagi …

The Top 4 Tips To Keeping Your Family Safe

Your family is precious and important to your life. One of the greatest gifts you …

Be strong buddy!

Aku tak tahu nak up cerita apa. Cuma sebabkan aku dah lama tak up entri …

Bebas berantai

Bebas berantai ni dia punya lingkungan tak besar. Radius dia pun tak panjang. Macam sempadan …

Terpaksa Dewasa…

Sebuah perjalanan kehidupan yang memerlukan kita untuk menjadi dewasa sungguhlah tak seindah seperti dunia yang …

Geomatik: Kehendak atau Tiada Pilihan?

Pengalaman ni aku nak share kepada semua yang telah, akan, bakal bergelar salah seorang dari …

Any thought?

0 thoughts on “Tahniah kepada pemenang!”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *