Tahniah kepada pemenang!

April 29, 2016


Holla there!
Setelah dua minggu berlangsungnya "Simply Segmen by Shawal & Sofie", akhirnya kami telah senaraikan 16 pemenang bertuah!
Tahniah kepada semua pemenang dan terima kasih kepada 54 orang peserta yang telah memeriahkan segmen kami :D 
*kasi tepukan gemuruh*

Dibawah tajaan aku ada empat hadiah. Ini bermakna, ada empat oranglah yang akan dapat hadiah dari pihak aku kan? 
*haa....kita lihat siapa yang kena....*
Yang sepuluh orang pula daripada tajaan blogger shawal. 
So, dalam entri ni aku akan gegar gempitakan pemenang dibawah tajaan SOFIEADIE. 
*kasi bunyi gong sikit*


Calon yang mendapat topup bernilai RM5 setiap seorang adalah:



Manakala peserta yang memenangi hadiah review oleh SOFIEADIE adalah:


dan Opie!

Wah! nampaknya blog Opie telah mendapat review kali kedua dalam blog ni. 
Yang pertama korang boleh baca sini

InsyaAllah semua review kita akan lihat pada entri akan datang. 

Tahniah lagi sekali kepada pemenang. Nak tahu senarai pemenang boleh klik sini okay!

Thanks for reading and Happy Blogging!

p/s: lupa nak pesan, kepada pemenang topup sila bagi;
no.telefon dan talian yang anda guna di sini ya...
Jangan Lupa claim tau!

10 comments

  1. Tahniah kepada para pemenang :)
    Alhamdulillah tersenarai sebagai pemenang untuk review blog. Terima kasih untuk semua :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...Rezeki pagi Jumaat yang penuh barakah...Terima kasih penaja...Kalau ada lagi segmen atau giveaway jangan lupa MYiDEAKiNi nanti yer :)...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh jangan lupa bagi maklumat utk hadiahnya yer....bagi no. telefon dan jenis talian yg diguna e.g: celcom, hotlink, digi...tahniah ya!
      :D

      Delete
  3. ops... JM tak berkesempatan join...

    ReplyDelete
  4. congratss untuk para pemenang ~_~ rezeki tak menyebelahi saya ahaha XD

    ReplyDelete
  5. yeayyyyy, thank you so muchh kak sofie :) love it
    yg haritu punya review , opi tak perasaan, maaf :/

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum, salam singgah ptg.. :D tahniah pada pemenang..

    ReplyDelete

© SOFIEADIE. Design by FCD.