Review Blog Opie

April 30, 2016

Holla there!
For today I like to make a second review on Opie blog. Ha, kalau yang pertamanya aku review sebab dia pernah menang give away anjuran shawal. Masa tu aku juga salah seorang daripada penaja giveaway tersebut. Dan hadiahnya telah dihantar dan selamt pun sampai pada tuannya. Review kali ni pulak, Opie menang review dari Simply Segmen. Wah! murah rezeki Opie tahun ni. Alhamdulillah!



Opie ni ada dua blog tau! Kalau hari tu aku review blog dia yang kiut miut, blog ni pulak dia lebih matang dan simple! Kenapa Opie sampai ada dua blog? Korang pergilah tanya tuan empunya sendiri. Common la kalau every blogger have two or more blog. Satu untuk informasi, personal atau blog utama. Satu lagi pulak, sekadar join-join segmen, bloglist ke atau blog novel...siapa tahu kan?

Selain daripada tu, Opie juga merupakan salah seorang contributor Zalora tau! Haa.....hebat tak hebat Opie ni....nak baca artikel Opie kat Zalora korang bolehlah pergi ke blog dia dan klik pada badge Zalora tu...

So, korang dah usha Opie? Tu, dia pandang kita tu...ha ha ha...*gelak ala-ala sloth dalam zootopia*

Kalau belum follow blog dia yang banyak tips, gambar yang cantik-cantik, korang bolehlah follow ya!

Thanks for reading and Happy Blogging!

6 comments

  1. Suka tengok blog opi. Kemas :D

    ReplyDelete
  2. alhamdulilllah. thanks a lot sis, inshaAllah, kalau ada kelemahan dan kesilapan, opi akan perbaiki kan dari semasa ke semasa :)

    ReplyDelete
  3. Peh.. Lama x dtg sini dh pakai template baru skrg. Nice dan simple.

    Kau cakap org, kau pun contributor zalora gak kan?? Hebat2... Mesti masyuk ni.. Haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahhaha....masa aku buat entry ni blom rasmi lagi title contributor tu....baru je lagi...

      thanks bro!

      Delete

© SOFIEADIE. Design by FCD.