Review Blog Opie

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest

Holla there!

For today I like to make a second review on Opie blog. Ha, kalau yang pertamanya aku review sebab dia pernah menang give away anjuran shawal. Masa tu aku juga salah seorang daripada penaja giveaway tersebut. Dan hadiahnya telah dihantar dan selamt pun sampai pada tuannya. Review kali ni pulak, Opie menang review dari Simply Segmen. Wah! murah rezeki Opie tahun ni. Alhamdulillah!


Opie ni ada dua blog tau! Kalau hari tu aku review blog dia yang kiut miut, blog ni pulak dia lebih matang dan simple! Kenapa Opie sampai ada dua blog? Korang pergilah tanya tuan empunya sendiri. Common la kalau every blogger have two or more blog. Satu untuk informasi, personal atau blog utama. Satu lagi pulak, sekadar join-join segmen, bloglist ke atau blog novel…siapa tahu kan?

Selain daripada tu, Opie juga merupakan salah seorang contributor Zalora tau! Haa…..hebat tak hebat Opie ni….nak baca artikel Opie kat Zalora korang bolehlah pergi ke blog dia dan klik pada badge Zalora tu…

So, korang dah usha Opie? Tu, dia pandang kita tu…ha ha ha…*gelak ala-ala sloth dalam zootopia*

Kalau belum follow blog dia yang banyak tips, gambar yang cantik-cantik, korang bolehlah follow ya!

Thanks for reading and Happy Blogging!

Keep reading on

Koleksi Beg Sembonia Terkini!

Ada sesape pernah terfikir nak hadiahkan something kat kawan tapi tak tau nak bagi apa? …

Araustralia dalam kenangan: Part 2

Salam Ramadhan kawan-kawan. Hari ni, angin monsun dari utagha menyerang Miri lagi. Masa nak mintak alamat …

Nota untuk Pembaca…

Minggu depan aku ada hydro camp. Subjek terakhir dalam sesi praktikal. Dalam tempoh tu, aku …

Maaf, lidah aku berbelit…

“Maaf” Itulah perkataan yang sukar diucapkan jika berlaku perang dingin antara dua benua yang hangat …

Bila adik-beradik kau ada calon….

  (aku harap yang ada related family dengan aku tak baca…hahahahah *gelak jahat*)  Dalam reramai …

Pistachio Baskin Robbins??

Panas panas gini makan aiskrim memang sedap. Lagi-lagi kalau dapat offer dari Digi. Ah! jangan risau …

Any thought?

0 thoughts on “Review Blog Opie”

  1. Peh.. Lama x dtg sini dh pakai template baru skrg. Nice dan simple.

    Kau cakap org, kau pun contributor zalora gak kan?? Hebat2… Mesti masyuk ni.. Haha..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *