Happy Blog Anniversary!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
I heart Ramadhan 1440H
Peluang
Endgame dan Hantu Kabel
Move On zillion time
Holla there!
Long time no hear the story huh? Tup tup dah tukar wajah baru. Korang apa cer semua? Sihat? Alhamdulillah, InsyaAllah semua dalam keadaan yang sihat wal afiat. So, hari ni dah dekat masuk dua minggu genap blog aku mencecah usia tiga tahun! Baru tiga tahun dalam arena blogging secara officialnyalah. Kalau illegalnya, nak dekat enam tahun.


Kepada kak nina kita, maafkan saya kerana masih belum dapat membalas poskad awak tempoh hari. Harap sangat Nina dapat bersabar. Huhuhuhuh…


Masuk hari ni jugak, dah masuk seminggu aku tamat sesi diploma. Tengah tanam anggur lah ni. Khabarnya nak cari kerja. Itu kata dia minggu lepaslah, masa melanguk sensorang kat KLIA. Sekarang,…akan datang? tak tau lagi.

Amacam wajah baru blog gua? okay tak? Aku sebenarnya macam takut-takut gak nak tukar. In case pre-made template ni loading dia lama ke, lambat ke masa korang bukak. Kalau ikut wifi belah aku ni, lajulah jugak. Tapi tak mbohlah syok sendiri. Aku minta jasa baik semua pembaca budiman blog ni untuk vote kelajuan loading blog dekat poll yang disediakan di sidebar belah kanan. In case kalau ramai jawab slow, jawabnya kena modify lah kan?


So, apa kata korang tolong jawab dengan jujurnya supaya senang korang baca blog ni dengan apa keadaan sekali pun. Ececeh….Iyalah, kalau lambat loading kan menyusahkan korang jugak nak baca. Tak gitu? Aku akan bagi tempoh seminggu untuk korang vote. Lepas tu kita akan lihat hasil dia sama-sama?

Kenapa nak tukar template? Hurm….tukar angin katanya. Tapi jangan risau, template blog je yang berubah. Isi, tulisan, penulis dan semuanya insyaAllah masih sama. Ditulis oleh sofie. Diolah pun oleh dia. Yang merapu pun sofie jugak. Masih sofie yang dulu. 

Dah join “Simply Segmen by Shawal & Sofie“? Kalau belum, cepat-cepat join sebelum tamat! Terima kasih buat mereka yang sudi memeriahkan segmen kami. All the best untuk korang semua! 

Chiao lu!
Thanks for reading ya!

Keep reading on

Any thought?

0 thoughts on “Happy Blog Anniversary!”

  1. Design baru cantik dan tak sakit mata .. Hehe .. Btw, setakat sekarang ok je loading. Cepat sbb pakai internet laju.. Hihui .. Tahniah dah 3_ tahun blogging dan masih bertahan πŸ˜€

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thank  
you
 for reading