Happy Blog Anniversary!

April 26, 2016

Holla there!
Long time no hear the story huh? Tup tup dah tukar wajah baru. Korang apa cer semua? Sihat? Alhamdulillah, InsyaAllah semua dalam keadaan yang sihat wal afiat. So, hari ni dah dekat masuk dua minggu genap blog aku mencecah usia tiga tahun! Baru tiga tahun dalam arena blogging secara officialnyalah. Kalau illegalnya, nak dekat enam tahun.


Kepada kak nina kita, maafkan saya kerana masih belum dapat membalas poskad awak tempoh hari. Harap sangat Nina dapat bersabar. Huhuhuhuh...

Masuk hari ni jugak, dah masuk seminggu aku tamat sesi diploma. Tengah tanam anggur lah ni. Khabarnya nak cari kerja. Itu kata dia minggu lepaslah, masa melanguk sensorang kat KLIA. Sekarang,...akan datang? tak tau lagi.

Amacam wajah baru blog gua? okay tak? Aku sebenarnya macam takut-takut gak nak tukar. In case pre-made template ni loading dia lama ke, lambat ke masa korang bukak. Kalau ikut wifi belah aku ni, lajulah jugak. Tapi tak mbohlah syok sendiri. Aku minta jasa baik semua pembaca budiman blog ni untuk vote kelajuan loading blog dekat poll yang disediakan di sidebar belah kanan. In case kalau ramai jawab slow, jawabnya kena modify lah kan?



So, apa kata korang tolong jawab dengan jujurnya supaya senang korang baca blog ni dengan apa keadaan sekali pun. Ececeh....Iyalah, kalau lambat loading kan menyusahkan korang jugak nak baca. Tak gitu? Aku akan bagi tempoh seminggu untuk korang vote. Lepas tu kita akan lihat hasil dia sama-sama?

Kenapa nak tukar template? Hurm....tukar angin katanya. Tapi jangan risau, template blog je yang berubah. Isi, tulisan, penulis dan semuanya insyaAllah masih sama. Ditulis oleh sofie. Diolah pun oleh dia. Yang merapu pun sofie jugak. Masih sofie yang dulu. 

Dah join "Simply Segmen by Shawal & Sofie"? Kalau belum, cepat-cepat join sebelum tamat! Terima kasih buat mereka yang sudi memeriahkan segmen kami. All the best untuk korang semua! 

Chiao lu!
Thanks for reading ya!

18 comments

  1. wewet dah tiga tahun.. tahniah kerana masih aktif

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru je tiga tahun tu leya...huhuhuuhu
      thanks leya!

      Delete
  2. wah kak tahniahhh.. ^^ kebetulan segmen kita pun tamat hari ni jugak.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih shawal! haah lah dah 27! dah tamat suda!

      Delete
  3. Cantik dan kemas, page loading pun mantap..kipidap

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah! thanks a lot kenny! i will kipidap! :D

      Delete
  4. Design baru cantik dan tak sakit mata .. Hehe .. Btw, setakat sekarang ok je loading. Cepat sbb pakai internet laju.. Hihui .. Tahniah dah 3_ tahun blogging dan masih bertahan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kim chaa! :D insyaAllah akan tetap bertahan...all the best for ur blog too!

      Delete
  5. congrat da 3 thun woot...woot.... hehe

    cantik ,simple senang nak baca n kite suke laaa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks eyta! iya? akan diteruskan dgn template nih... :D

      Delete
  6. CANTIK !!!!! Suka sangat! btw tahniah kak dah capai tiga tahun berblogging :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks nadia! :D all the best for ur blog. moga segala impian blog dpt dicapai juga.

      Delete
  7. selamat ulangtahun yg ke 3 untuk blog sofie!!! hehehehehe. okay je template ni :)

    ReplyDelete
  8. 3 thn dah, happy 3rd anniversary to sofieadie.com
    semoga success membina kerjaya =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin! terima kasih zaitie for ur wish! all the best for u too! :D

      Delete
  9. perghhh terkejut masuk dalam blog tgk eh kenapa warna putih?? hahaha cantik! laju je loading dont worry kak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha...dah lama sangat guna kaler hitam..masuk tahun ketiga, dah dpt pencerahan, tu yg kaler putih tu...thanks tashira! :D

      Delete

© SOFIEADIE. Design by FCD.