Sesi Mengenali Ahli Blogger

April 21, 2016


Holla there!
Masih lagi dalam sesi segmen. Dimana segmen kali ni aku telah pun ditag oleh _numigx pada dua minggu lepas kalau tak silap. Dan sekarang baru ada line dan masa untuk menjawab segala kemusykilan yang bermain dalam benak dan minda blogger-blogger sekalian. Ececeh acah macam pengacara tv gitu!.....

First of all, aku nak ucapkan jutaan terima kasi kepada numigx kerana sudi tagging gua...
Tanpa buang masa aku akan mulakan segmen ni..so sila baca syarat dibawah dulu ye...

- Buat satu entri "Sesi Mengenali Ahli Blogger" dan impian anda terhadap blog anda- Buat biodata anda sikit dalam bentri tersebut- Ajak ahli blogger lain untuk join- Dalam entri mesti diisi nombor telefon *ikut pada diri nak letak atau tidak*, laman sosial yang korang ada (insta, twitter, fb)

Impian gue mau bikin blog ini menjadi senyuman dan inspirasi untuk semua manusia yang membacanya...dan gue tau semua orang juga begitu..iya bukan?

Biodata; just keep it short okeh?
My name is sofie. Just sofie. I'm not a guy not yet a woman because I'm just a girl that stuck in 24 years old body from Miri, Sarawak and now I'm looking for a job because I already finish my study in Diploma level...

Members: cikla, yaya yuki, kim chaa, TKK <--- sporting blogger! 

Social Network: Boleh rujuk side bar belah kanan...

Thanks for reading!!!

16 comments

  1. Akhirnyaaa ada jugak entry dr sofie :D

    ReplyDelete
  2. Hai sofie.. Nice to know u..

    ^_^

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. amin! insyaAllah dalam usaha untuk menggapainya...

      Delete
  4. Hai, Singgah daripada segmen yang sama :)
    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/02/sesi-mengenali-ahli-blogger.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks for tinggalkan jejak sini umie yana :)

      Delete
  5. salam .
    impian tu :) ya jugak impian saya

    ReplyDelete
  6. hai kak sofie... hehe but i love to call you kak Yuha more.. weee~ ^^

    ReplyDelete
  7. Kita confuse jap bila not man not woman hahahaha ingatkan masih mencari identiti diri kuang kuanggg. Beza sikit je rupanya umur kita ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahhahahha...uish syadid sgt tu aih! minta dijauhkan....
      alhamdulillah perempuan lagi...
      haah...sikit sgt beza kita kan...huhuhuh

      Delete

© SOFIEADIE. Design by FCD.