Review Blog Fatin Liyana

April 29, 2016

Holla there!
Alhamdulillah dan tahniah diucapkan kepada Fatin Liyana kerana berjaya menjadi salah seorang pemenang bagi "Simply Segmen by shawal & sofie". Seperti yang aku janjikan semalam (atau awal pagi tadi), entri kali ni aku akan buat review blog yang dimiliki oleh Fatin.


See banner kat atas tu dah menunjukkan muka depan blog beliau. Dimana di sidebar kanan dia ada terangkan serba ringkas tentang pemilik blog. Ek? Umur beliau 24? adakah sebaya dengan aku? Batch 92kah anda? Okey, yang tu kita ketepikan dulu.

Blog beliau sangat simple dan sedap mata memandang. Beliau banyak share tentang pengalaman, join segmen dan review benda yang dia minat. Untuk korang yang nak tau lebih lanjut lagi tentang blog ni, korang bolehlah klik sini okay! Mana yang belum follow tu, jemput-jemputlah follow juga.... ^_^

Happy blogging and thanx for reading!

3 comments

© SOFIEADIE. Design by FCD.