Month: April 2016

Review Blog Opie

Holla there! For today I like to make a second review on Opie blog. Ha, kalau yang pertamanya aku review sebab dia pernah menang give away anjuran shawal. Masa tu aku juga salah seorang daripada penaja giveaway tersebut. Dan hadiahnya telah dihantar dan selamt pun sampai pada tuannya. Review kali ni pulak, Opie menang review …

Review Blog Opie Read More »

Tahniah kepada pemenang!

Holla there! Setelah dua minggu berlangsungnya “Simply Segmen by Shawal & Sofie”, akhirnya kami telah senaraikan 16 pemenang bertuah! Tahniah kepada semua pemenang dan terima kasih kepada 54 orang peserta yang telah memeriahkan segmen kami 😀  *kasi tepukan gemuruh* Dibawah tajaan aku ada empat hadiah. Ini bermakna, ada empat oranglah yang akan dapat hadiah dari pihak …

Tahniah kepada pemenang! Read More »

Senarai Peserta Simply Segmen by Shawal & Sofie

First of all, I would like to thank to all the bloggers yang dah join segmen ni! Untuk yang masih belum join, cepat-cepat korang masih ada masa lagi untuk join.  Caranya klik banner di atas untuk join! Senarai Peserta Simply Segmen by Shawal & Sofie:- http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/04/simply-segmen-by-shawal-sofie.html http://nurnabla.blogspot.my/2016/04/simply-segmen-by-shawal-sofie.html http://loveyoucontest.blogspot.my/2016/04/simply-segmen-by-shawal-sofie.html http://najwazahid94.blogspot.my/2016/04/simply-segmen-by-shawal-sofie.html http://secondblogimpianacikyaanie.blogspot.my/2016/04/simply-segmen-by-shawal-sofie.html http://thezofiroh.blogspot.my/2016/04/simply-segmen-by-shawal-sofie.html http://azirafreesia.blogspot.my/2016/04/simply-segmen-by-shawal-sofie.html http://notamengajarbelajar.blogspot.my/2016/03/simply-segmen-by-syawal-sofie.html http://nadhiewueen.blogspot.my/2016/04/simply-segmen-by-shawal-sofie.html http://bynurulsyafiqajenn.blogspot.my/2016/04/simply-segmen-by-shawal-sofie.html …

Senarai Peserta Simply Segmen by Shawal & Sofie Read More »

Aku target C je weh…

Holla there!  Dah lamanya takde rasa ni. Rasa macam nak luah tapi tak tau macam mana. Dan akhirnya bloglah yang menjadi mangsa. (Oh gosh! time ni plak BGM Because I’m Stupid…T_T) I’m totally down giler. Macam lagu Seungri Big Bang tu… “I’m breaking down, down, down..” Okaylah, seperti tajuk yang tidak penuh bersemangat itu….”Aku target …

Aku target C je weh… Read More »

Scroll to Top