Happy Birthday To Me…

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
I heart Ramadhan 1440H
Peluang
Endgame dan Hantu Kabel
Move On zillion time
“ASSALAMUALAIKUM”

Cerita kek tahun lepas punya..

Soundtrack: If you’re not the one by Daniel Bedingfield and The Reason by Hoobstank

Mood: Undescribe
Status: Siapa nak hadiah??

Tak bangga pun jadi tua..#22
Sape kata best bila hari lahir kita disambut?
Okey ianya memang best…cuma ia membuatkan aku terasa macam ‘kubur kata mari, rumah kata pergi…’ sob sob sob…
Tolonglah aku nak statik je nombor umur aku oleh tak? hahaha berangan benda yang MUSTAHIL, memang takkan pernah tertunailah kan?
Seperti yang aku dah janji dalam dua entry yang lepas (1, 2)
(sebelum aku datang Arau hari tu…) yang katanya aku akan bagi ‘tandamata’ kepada pembaca setiaku yang setia…
Dan pembaca setia yang dapat hadiah untuk idea ‘Betul Nak Setia’ itu adalah milik 
dong dong dong dong…..
Fina dan Yana!!!!

Yeay! Tak payah post jauh-jauh sebab kita boleh jumpa kan Fina? Angguk-angguk
Bestnya feel bila nak bagi orang hadiah…(sebab dah lama tak buat..huhuhu)
Okey hadiah tu juga bersempena hari jadi aku hari ini.
Sebab aku pernah terdengar yang ‘pada hari lahir kita, kita sepatutnya bagi hadiah dekat orang bukan mintak hadiah.’
So, aku nak guna peluang ni untuk mereka yang sudi menjenguk blog aku yang gelap ni…
Terharu ni…

Okeylah, nak hadiah jugak? Tunggu 14/12/14 pulak la..
sebab aku buat dua minggu sekali…(kalau ramai-ramailah dapat…)
Tak kiralah pembaca tu yang sama ke…rezeki…
Kalau dia setia…aku pun setia memberi…iya dak?

Hadiah dia takdelah gempak sebab aku pun masih student yang tak berkerjaya lagi so mana yang mampu aku akan bagilah ye…
Ok…nice to meet ya new friend!

Terima kasih untuk yang sudi review, jengah, jenguk, lepak, singgah dan juga datang dari segmen yang sama…
Komen, shout korang semua aku sangat hargai…
Korang memang sporting….
Korang telah membuatkan hidup aku lebih ceria..

Sorry kalau aku dah jadi chips more nanti..
Al-maklumlah..

***to be continued***

p/s: Kuliah masih belum start sebab semua sibuk nak konvo..

Keep reading on

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thank  
you
 for reading