Alamak Confius!!!

December 06, 2014

"ASSALAMUALAIKUM"

Nak tukar ke tak nak?
Nak biar ke tukar?
Macam gelap tapi okeylah kot!
Hurm, confiuslah....aiyoooo
Belek lagi, jenguk balik, try preview...
Apa yang tak kena dengan blog ni ek?
Hurm,..(cuba tengok blog cikiman tu simple jer kann...)
Korang rasa elok blog gelap ke cerah?
Rasa macam nak bagi cerah, tapi tak yakin pulak..
Kalau gelap, kesian pulak orang nak baca 'gelap mata' nak baca...

Hurm...
Sambung nantilah kot...Encik internet pun tak bagi chan nak join Segmen Sekolah...
Sebab tadi asal bukak je chrome crush..pastu malas dahlah..
Sejak dua menjak ni kijoannya crush semedang ye?
Rasa patut tukar ke tak?

Header akan datang...


p/s: jangan lupa 14 disember ni...ada hadiah untuk pembacalah..
sampai bertemu kembali!

8 comments

  1. Mana-mana pun boleh. Tp cerah mcm lg menarik ;)

    ReplyDelete
  2. mana2 bleh atas sndri . klau rasa ok , ok la kot :)

    ReplyDelete
  3. dua2 ada kelebihan masing2 .. blog ni lagi lawa honestly :)

    ReplyDelete
  4. background gelap cantik je :) kena make sure tulisan sentiasa warna cerah yep hihii

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
  5. Ok je gelap hehe.. taktaulah orang lain camna :)

    ReplyDelete
  6. Okey per..Lain daripada yang lain ehhehe unik :)

    ReplyDelete
  7. gelap pon ok. cerah pun ok gak hehe

    ReplyDelete

© SOFIEADIE. Design by FCD.