Alamak Confius!!!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
I heart Ramadhan 1440H
Peluang
Endgame dan Hantu Kabel
Move On zillion time
Too March stories
Self Care On A Budget

“ASSALAMUALAIKUM”

Nak tukar ke tak nak?
Nak biar ke tukar?
Macam gelap tapi okeylah kot!
Hurm, confiuslah….aiyoooo
Belek lagi, jenguk balik, try preview…
Apa yang tak kena dengan blog ni ek?
Hurm,..(cuba tengok blog cikiman tu simple jer kann…)
Korang rasa elok blog gelap ke cerah?
Rasa macam nak bagi cerah, tapi tak yakin pulak..
Kalau gelap, kesian pulak orang nak baca ‘gelap mata’ nak baca…

Hurm…
Sambung nantilah kot…Encik internet pun tak bagi chan nak join Segmen Sekolah…
Sebab tadi asal bukak je chrome crush..pastu malas dahlah..
Sejak dua menjak ni kijoannya crush semedang ye?
Rasa patut tukar ke tak?

Header akan datang…

p/s: jangan lupa 14 disember ni…ada hadiah untuk pembacalah..

sampai bertemu kembali!

Keep reading on

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thank  
you
 for reading