Alamak Confius!!!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest

“ASSALAMUALAIKUM”

Nak tukar ke tak nak?
Nak biar ke tukar?
Macam gelap tapi okeylah kot!
Hurm, confiuslah….aiyoooo
Belek lagi, jenguk balik, try preview…
Apa yang tak kena dengan blog ni ek?
Hurm,..(cuba tengok blog cikiman tu simple jer kann…)
Korang rasa elok blog gelap ke cerah?
Rasa macam nak bagi cerah, tapi tak yakin pulak..
Kalau gelap, kesian pulak orang nak baca ‘gelap mata’ nak baca…

Hurm…
Sambung nantilah kot…Encik internet pun tak bagi chan nak join Segmen Sekolah…
Sebab tadi asal bukak je chrome crush..pastu malas dahlah..
Sejak dua menjak ni kijoannya crush semedang ye?
Rasa patut tukar ke tak?

Header akan datang…

p/s: jangan lupa 14 disember ni…ada hadiah untuk pembacalah..

sampai bertemu kembali!

Keep reading on

Imaginasi

Imaginasi Menurut Kamus Bahasa Melayu, Imaginasi memberi maksud ‘kebolehan menggambarkan sesuatu dalam fikiran; apa-apa yang …

10 jam 30 minit…

Holla!  Mood: Nervous…. Background song: Playlist from Crown the empire and Attack Attack! song.   …

5 things that changed my life perceptions…

Semalam aku cakap nak tengok Tombiruo. Ah! itu semua omong kosong bila mana aku ternampak …

February Rant in one post

Orang kata, kalau kita ada idea, kita tak boleh perapkan dia dalam memori dengan niat akan …

Busy ke?

“ASSALAMUALAIKUM”Fuh! Alhamdulillah dah masuk minggu ke-3 kuliah dan tak lama lagi cuti mid-sem…Nampaknya aku dah …

Untold Story

“ASSALAMUALAIKUM”Salam jerebu satu Malaysia!hahaha….jerebu dah naik ke Perlis da….nak lepak kat Academic Height (A.H.) pun …

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *