Alamak Confius!!!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest

“ASSALAMUALAIKUM”

Nak tukar ke tak nak?
Nak biar ke tukar?
Macam gelap tapi okeylah kot!
Hurm, confiuslah….aiyoooo
Belek lagi, jenguk balik, try preview…
Apa yang tak kena dengan blog ni ek?
Hurm,..(cuba tengok blog cikiman tu simple jer kann…)
Korang rasa elok blog gelap ke cerah?
Rasa macam nak bagi cerah, tapi tak yakin pulak..
Kalau gelap, kesian pulak orang nak baca ‘gelap mata’ nak baca…

Hurm…
Sambung nantilah kot…Encik internet pun tak bagi chan nak join Segmen Sekolah…
Sebab tadi asal bukak je chrome crush..pastu malas dahlah..
Sejak dua menjak ni kijoannya crush semedang ye?
Rasa patut tukar ke tak?

Header akan datang…

p/s: jangan lupa 14 disember ni…ada hadiah untuk pembacalah..

sampai bertemu kembali!

Keep reading on

QITMIR!

Qitmir! Dia senyap. Ekornya tidak berkutik seperti tadi. Setelah aku lalu, baru dia berlarian seperti …

Decluttering craps

Entri ini bukanlah tips untuk menjadi seorang minimalis ataupun teknik untuk membuang segala barang yang …

The worst meet up ever!

Inilah yang berlaku bila kau cuba nak bagi peluang dekat sesuatu perkara baru. Aku benci …

Loya Ari Tok! #1

“ASSALAMUALAIKUM”Cerita 1A: Ish, orang tak sukalah hingus ni..selalu ada setiap kali lepas masak, mandi, bangun …

Day 2: Asing di tempat kedirik..

Hallo! Kitakorang pernah sik lupak siney kitak orang diam? Mun pernah kita geng! Pahal lupak? …

Aku Kecewa Dengan Kau

“ASSALAMUALAIKUM”Semalam hari pertama kuliah. Tapi seorang lecturer pun masih belum masuk sebab busy nak handle …

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *