Aku Kecewa Dengan Kau

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
“ASSALAMUALAIKUM”

Semalam hari pertama kuliah. Tapi seorang lecturer pun masih belum masuk sebab busy nak handle dengan konvo.
Bestnya dah konvo kan…
Tengah lelepak dengan member, maka lalulah seorang lecturer yang mengajar subjek yang aku kantoi hari tu. 
Dia nampak aku, aku sengih jerlah, nak buat macam mana bukan rezeki aku..

Pastu Sir kata: ‘AKU KECEWA DENGAN KAU…’


Then, kata-kata tu masih lagi terngiang-sampai saat ini..
macam mana nak ubah benda dah lepas?

Tak de jalan dah kan melainkan hanya memperbaikinya dengan masa sekarang.
Sedih, terkilan, rasa macam nak quit je…

Tapi, semua tu takkan membantu aku ubah perkara tu.
Tapi, takpe…sebab aku masih berbaki TIGA sem lagi untuk merubah spekulasi tu.

And tahniah buat member aku yang julung kalinya mendapat ‘Dean List’ untuk semester lepas….
Macam ni rupanya feel tak DL…

Yeah, roda ingatlah roda.

Keep reading on

Span atau Iguana?

Span atau Iguana? Span [atau ejaan betulnya sponge] Span sifatnya menyerap. Dia serap dan membersihkan. …

Untuk Dia, Biru Kelabu

Salam Ramadhan Kareem buat semua warga pembaca dan penjengah yang setia meng-usha blog yang suam-suam …

QITMIR!

Qitmir! Dia senyap. Ekornya tidak berkutik seperti tadi. Setelah aku lalu, baru dia berlarian seperti …

“Don’t read!”

See!!! Hangpa degil na, aku dah habaq jangan doq baca! eh, pasai pa pulak kami …

Ceritera Ramadhan…

Salam Ramadhan Al-Mubarak kepada semua!  Sebelum memulakan entri dengan lebih lanjut, bersamalah kita menghadiahkan Al-Fatihah …

Start living, stop comparing

Siapa pernah tengok kartun ‘Trolls‘? “He who cntrols the Trolls control the kingdom. And I …

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *