Aku Kecewa Dengan Kau

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
“ASSALAMUALAIKUM”

Semalam hari pertama kuliah. Tapi seorang lecturer pun masih belum masuk sebab busy nak handle dengan konvo.
Bestnya dah konvo kan…
Tengah lelepak dengan member, maka lalulah seorang lecturer yang mengajar subjek yang aku kantoi hari tu. 
Dia nampak aku, aku sengih jerlah, nak buat macam mana bukan rezeki aku..

Pastu Sir kata: ‘AKU KECEWA DENGAN KAU…’


Then, kata-kata tu masih lagi terngiang-sampai saat ini..
macam mana nak ubah benda dah lepas?

Tak de jalan dah kan melainkan hanya memperbaikinya dengan masa sekarang.
Sedih, terkilan, rasa macam nak quit je…

Tapi, semua tu takkan membantu aku ubah perkara tu.
Tapi, takpe…sebab aku masih berbaki TIGA sem lagi untuk merubah spekulasi tu.

And tahniah buat member aku yang julung kalinya mendapat ‘Dean List’ untuk semester lepas….
Macam ni rupanya feel tak DL…

Yeah, roda ingatlah roda.

Keep reading on

Gamophobia

Gamophobia. Orang kata maksud dia adalah seseorang yang fobia pada komitmen seperti perkahwinan. Gamo itu …

Rant on unpopular

“ASSALAMUALAIKUM”Ini bukan blog syok sendiri tapi realiti yang tak pernah wujud. Popular, tak popular…semuanya sama …

Mana semua orang?

Bismillah awalun kalam pemula jemari menaip kata diwaktu malam yang rata-rata memejam mata. Lena. Dia? …

Review header #justforyou by Sya

First of all, aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada sya sebab buatkan header yang …

Uber vs Grab Car

Masuk bulan Ogos ni, maka genaplah tiga bulan setengah aku naik public transport bergelar uber dan …

Never There…

Do you think about me cause I don’t have any doubt you must in this …

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *