Aku Kecewa Dengan Kau

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
Pilihan kehidupan
Come back blog mission
Blog Migration Notice
Hilang
“ASSALAMUALAIKUM”

Semalam hari pertama kuliah. Tapi seorang lecturer pun masih belum masuk sebab busy nak handle dengan konvo.
Bestnya dah konvo kan…
Tengah lelepak dengan member, maka lalulah seorang lecturer yang mengajar subjek yang aku kantoi hari tu. 
Dia nampak aku, aku sengih jerlah, nak buat macam mana bukan rezeki aku..

Pastu Sir kata: ‘AKU KECEWA DENGAN KAU…’


Then, kata-kata tu masih lagi terngiang-sampai saat ini..
macam mana nak ubah benda dah lepas?

Tak de jalan dah kan melainkan hanya memperbaikinya dengan masa sekarang.
Sedih, terkilan, rasa macam nak quit je…

Tapi, semua tu takkan membantu aku ubah perkara tu.
Tapi, takpe…sebab aku masih berbaki TIGA sem lagi untuk merubah spekulasi tu.

And tahniah buat member aku yang julung kalinya mendapat ‘Dean List’ untuk semester lepas….
Macam ni rupanya feel tak DL…

Yeah, roda ingatlah roda.

Keep reading on

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thank  
you
 for reading