Busy ke?

December 15, 2014

"ASSALAMUALAIKUM"

Fuh! Alhamdulillah dah masuk minggu ke-3 kuliah dan tak lama lagi cuti mid-sem...
Nampaknya aku dah lama sangat tak berblogwalking sejak dua menjak ni sebab???
Busy ke? (maaf ye...)

Hahahaha mana ada,..sibuk join pogram usahawan muda dekat KUIS. 
Then, quota internet kena jimat punya pasal, so tak dapat nak update selalu.
Ceritanya aku dah lama tak mengomen kat entry orang...
sedih...
(ni pun pinjam pc kat makmal comp. hehehehe)

Sekarang ni aku bakal menyertai satu akademi yang digelar LDM atau nama panjangnya Lion Dream Maker. Di bawah syarikat PPRC (perfect profit reward and charity)

Okaylah...apa-apa pun semoga berjaya untuk rakan blogger di luar sana.
Sampai bertemu kembali!!!

8 comments

  1. semoga dpermudahkan semuanya.... :)

    ReplyDelete
  2. salam kenal..singgah blogwalking kat sini :)

    ReplyDelete
  3. woihh gah namanye Lion Dream Maker tu.
    best of luck Sofie. moga dipermudahkan segalanya :)

    ReplyDelete
  4. Papaglamz bw di sini. Jom terjah Papaglamz

    Assalamualaikum

    Tahukan anda 3 daripada 100 orang di dunia ini menghidap penyakit migrain? Kajian yang dilakukan oleh World Health Organisation menunjukkan penyakit migrain juge merupakan antara 3 penyakit utama dunia.
    Baca lagi.......

    http://www.papaglamz.com/2014/12/10-fakta-yang-anda-perlu-tahu-tentang.html?m=1

    ReplyDelete
  5. dulu saya suka pakai background kaler itam... sekali tulis kuning terang benderang blog.... nice blog... rajin2 lah singgah ke sana sini yer...

    ReplyDelete
  6. sadis kan kalau kena jimat quota T-T x best langsung lagilah kalau smgt bw tu tgh ada.

    semoga terus sukses dan berjaya dalam hidup dunia akhirat

    ReplyDelete

© SOFIEADIE. Design by FCD.