Busy ke?

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
I heart Ramadhan 1440H
Peluang
Endgame dan Hantu Kabel
Move On zillion time
“ASSALAMUALAIKUM”

Fuh! Alhamdulillah dah masuk minggu ke-3 kuliah dan tak lama lagi cuti mid-sem…
Nampaknya aku dah lama sangat tak berblogwalking sejak dua menjak ni sebab???
Busy ke? (maaf ye…)

Hahahaha mana ada,..sibuk join pogram usahawan muda dekat KUIS. 
Then, quota internet kena jimat punya pasal, so tak dapat nak update selalu.
Ceritanya aku dah lama tak mengomen kat entry orang…
sedih…
(ni pun pinjam pc kat makmal comp. hehehehe)

Sekarang ni aku bakal menyertai satu akademi yang digelar LDM atau nama panjangnya Lion Dream Maker. Di bawah syarikat PPRC (perfect profit reward and charity)

Okaylah…apa-apa pun semoga berjaya untuk rakan blogger di luar sana.
Sampai bertemu kembali!!!

Keep reading on

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thank  
you
 for reading