Busy ke?

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
“ASSALAMUALAIKUM”

Fuh! Alhamdulillah dah masuk minggu ke-3 kuliah dan tak lama lagi cuti mid-sem…
Nampaknya aku dah lama sangat tak berblogwalking sejak dua menjak ni sebab???
Busy ke? (maaf ye…)

Hahahaha mana ada,..sibuk join pogram usahawan muda dekat KUIS. 
Then, quota internet kena jimat punya pasal, so tak dapat nak update selalu.
Ceritanya aku dah lama tak mengomen kat entry orang…
sedih…
(ni pun pinjam pc kat makmal comp. hehehehe)

Sekarang ni aku bakal menyertai satu akademi yang digelar LDM atau nama panjangnya Lion Dream Maker. Di bawah syarikat PPRC (perfect profit reward and charity)

Okaylah…apa-apa pun semoga berjaya untuk rakan blogger di luar sana.
Sampai bertemu kembali!!!

Keep reading on

Definisi “Tengok jer…”

Aku terpanggil untuk membuat entri ini setelah dua bulan berkecimpung dalam dunia ‘part-timer’ disebuah kedai …

Angin rindu dari Negeri Perlis!

Buka saja topik mengenai Negeri Perlis, laju aku akan jawab; “Gua rindu tom yam dia!!!!” …

Pintu & Almari

Pintu definisi dia banyak. Terlalu banyak. Dari segi maknanya, pintu adalah suatu akses dari suatu …

Bila adik-beradik kau ada calon….

  (aku harap yang ada related family dengan aku tak baca…hahahahah *gelak jahat*)  Dalam reramai …

Never There…

Do you think about me cause I don’t have any doubt you must in this …

#Gift4them: Mission Completed!

Yeay!!! Alhamdulillah semua dah seronok dan gembira selepas dapat hadiah hari tu.  Kiranya misi #Gift4them …

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top