Month: September 2016

#Bertabahlah…

Kabare kalian? Harapnya semua dalam keadaan sihat sejahtera. Dalam post kali ni, aku mintak maaf seandainya ada tuturan dari susunan kata aku yang bakal menyinggung rasa dalam hati kalian. Perkongsian ini, aku harap dapat mencelikkan minda kita semua. Ini bukanlah topik serius, ia hanya satu isu kecil yang dipandang remeh. Hari tu, aku dah cerita …

#Bertabahlah… Read More »

Fashion?

“Gila!”  Itulah ungkapan pertama bila dia utarakan idea untuk mengubah fashion. “Kau gila? tak pernah selama ni kau pakai fancy, tetiba je nak tukar?” “Aku tahu, berubah itu memang menakutkan. Lagi-lagi bila ianya melibatkan diri kau sendiri. “ “Selama ni, aku tak pernah rasa insecure bila pakai tudung yang sama selama seminggu. Aku tak kisah …

Fashion? Read More »

Sadako vs Kayako & Don’t Breathe

Jujurnya aku bukanlah seorang peminat horror movies atau cerita bunuhan ni…paling pun aku layan Insidious series dengan Conjuring. Itu pun conjuring 2, aku tak tengok-tengok lagi. Yeah, sebab dengar ura kata dia seram…maka, sampai sekarang aku tak berani tengok…(tunggulah kalau ada member yang gila horror teman, mungkin time tu adalah berani sikit…tak pun masa bulan …

Sadako vs Kayako & Don’t Breathe Read More »

Penangan Arrow

Ianya bermula dari Gotham. Dituruti oleh The Flash. Dan aku tak pernah jangka perasaan aku akan diserap ke dalam watak cerita Arrow sampai teruk macam ni sekali…okay, mungkin aku terlalu letakkan jiwa sampai rasa benda tu real. Sukar menapis mana satu real dan fantasi…(mana taknya dah seminggu-minggu ni aku mengadap Arrow ja…) sampai masuk dalam …

Penangan Arrow Read More »

Scroll to Top