#LASTGIFT: Senarai Peserta

December 23, 2016

Terima kasih kepada semua yang sudi join contest #LASTGIFT 😊

Untuk yang masih belum sertai contest ni, korang masih ada lagi masa lebih kurang seminggu. 

Tadi aku sempatlah belek dan baca semuanya. Terhibur sekejap rasa hati ni...habis je contest ni, baru aku boleh summarykan semua jawapan. Don't worry your secret is safe ^_^

sun flower, happy, breeze day

Berdasarkan jawapan dari peserta kan, banyak benda sebenarnya aku belajar. Yang mana sangat berguna untuk aku improvekan pada masa akan datang. 

Susahkan nak join contest ni?  Kena jawab soalan pulak!- Takdelah senang jer sebenarnya...tapi itulah, Paling susah lagi adalah nak pilih siapa yang layak dapat hadiah ni...haa...yang itu lagi sukar tahu! lepas ni boleh dah kalau nak #pray4gift ^_^-

Sambil-sambil tunggu keputusan pada 2 January nanti, korang bolehlah terjah blog peserta lain.

http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.my/ http://anzrarizalbuddy.blogspot.my/
http://deariescouple.blogspot.my/ bajetciputselerabesar.blogspot.my/
http://bluechoralpearl.blogspot.my/ www.bondezaidalifah.com
http://missobsesi.blogspot.com/ http://kimchaa.blogspot.my
mellyacrayola.blogspot.my https://cikilamenari.blogspot.my
www.myideakini.com http://littlesnorlax.blogspot.my/
http://nnakhairudin.blogspot.my/ the-fadedd.blogspot.com
https://colouroflifek.blogspot.my http://renex89.blogspot.my
hanimsain-delimasari.blogspot.com https://starlavenderluna.blogspot.my
http://mulan-sahbanu.blogspot.my http://www.sheilainspire.com/
http://kasihkuamani.blogspot.com http://frrhnd.blogspot.my/
https://unnianje.blogspot.my/ https://misspurple17.blogspot.my
http://syaza-applemints.blogspot.com http://adna2029.blogspot.my/
http://ohthrillers.blogspot.my/ http://airitanaka.blogspot.my/
http://penselduabee.blogspot.my/ http://jackarcherpunyabelog.blogspot.my/
norainimsbunga.blogspot.com http://chanchueshahida.blogspot.my/
http://presntisgift.blogspot.com/ http://meinnameisthazrina.blogspot.my
http://muslimahsejati96.blogspot.my/ http://liyanawbu.blogspot.com
http://min-mi.blogspot.my/ http://www.nooratikahramli.com/
http://at-tarmizi.blogspot.my/ http://aienienka.blogspot.com
http://suga-suga-n.blogspot.my/ http://jombercontest.blogspot.my
https://belogsjm.blogspot.my http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com
thezafirahnazri.blogspot.my aimanziyad.blogspot.my
http://www.mohdnoorshawals.com/ www.maisarahsidi.com
https://athibe.blogspot.my/ www.leaazleeya.com
http://edrinazulkafli.blogspot.my/ https://kanvasdakwat.blogspot.my/
sweetsourleyra.blogspot.com http://realsviors.blogspot.com/
http://nonasani.blogspot.my/
http://husnamujahidah.blogspot.com/
http://www.sayidahnapisah.com/



### Happy Holiday and Happy Final Exam!!!

3 comments

© SOFIEADIE. Design by FCD.