GIVEAWAY BUKU {PRE-LOVED} JUN 2016

June 10, 2016


Yeay! Kim Chaa buat GA buku! suka bangat aih! Then, confuse dah nak buku mana satu...sebab semuanya belum pernah baca atau belek lagi...haish! pilihan yang sukar nih! 

First choice, aku nak buku Anwar Hadi...'Whatever you say I am'. Kenapa? 
Sebab aku nak baca tulisan beliau...plus semua vlogger yang aku minat aku akan buat koleksi buku jugak. Kalau depa ada bukulah...

Contoh dia: Matluthfi, Aiman Azlan...kali ni Anwar Hadi...

Hari tu nak beli...tapi tadak rezeki T_T...

Buku kedua pulak...Dyspnea Kehidupan- Hadi Saharudin.
Most wanted book untuk merawat 'penyakit' aku...I need this book kim chaa....pehlis let me be the new owner of this book....sob sob sob...

All the best untuk semua yang join GA ni! :)

7 comments

  1. all the best kak sofie :)

    ReplyDelete
  2. Woop. Moga brjaya jd pemilik baru buku2 KimChaa. :)

    ReplyDelete
  3. wahhh gud luck utk GA tu ! :)

    ReplyDelete
  4. salam singgah , semoga berjaya ,

    http://rezekiituluas.blogspot.my/2016/06/giveaway-buku-pre-loved-jun-2016.html
    http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.my/

    ReplyDelete
  5. Terima kasih join sofie:) nantikan eh nak umum pemenang ^^

    ReplyDelete
  6. Hai..Rara datang nak ucap tahniah !
    awak menang GA buku preloved by KimChaa ;)

    ReplyDelete

© SOFIEADIE. Design by FCD.