Month: June 2015

I Still….

Who are you now?Are you still the sameOr did you change somehow?What do you doAt this very moment when I think of you?And when I’m looking backHow we were young and stupidDo you remember that?**************************************** Stop feeling down boleh tak?  Okay, okay… Saja terajin update setiap hari memandangkan awal sem yang masih goyang kaki tangan …

I Still…. Read More »

Why A?

“ASSALAMUALAIKUM”  A. Answers for Soalan… 1- Cafe Marooned (Uth…) 2- 1810 3- Jean Sasson ******************************************************************************* A bukanlah topik utama aku untuk entry ni sebenarnya.  (Background music by NKOTBSB) Macam terlambat sangat je nak minat band tu. Tapi takpe…‘Music never had an age. Limitless….’ Itu kata aku. Aku yang telah menghabiskan masa dengan movie. Tenggelam dalam …

Why A? Read More »

Soalan???

“ASSALAMUALAIKUM” Q:1. Banyak-banyak novel @ buku yang korang baca, buku apa yang watak dia bersatu dengan diri korang? Q:2. Kalau diberi pilihan, korang rasa nak hidup zaman apa? Q:3. Jane Austen atau Jean Sasson? *******END OF QUESTION******

Penat huh??

“ASSALAMUALAIKUM” Penat dah! (Sambil mengadap SimFreeplay yang tak sudah mintak dijaga…) Penat? Entahla… Mana nak jaga Township lagi, SimCity… Macam-macam mintak Mayor itulah, mayor inilah… (yang ini memang penat yang tak berbaloi…tapi still buat jugak…) Ni masuk Sem baru, sem terakhir duduk kat kolej, sem yang kau nak tentu dengan siapa kau sebenarnya… Seorang atau …

Penat huh?? Read More »

Scroll to Top