Soalan???

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest

“ASSALAMUALAIKUM”

Q:1. Banyak-banyak novel @ buku yang korang baca, buku apa yang watak dia bersatu dengan diri korang?
Q:2. Kalau diberi pilihan, korang rasa nak hidup zaman apa?
Q:3. Jane Austen atau Jean Sasson?
*******END OF QUESTION******


Keep reading on

Come back blog mission

Ianya seakan janggal bilamana interface yang biasa diguna untuk berblogging itu sudah berubah. Kalau tahun …

Berubahkah aku?

“ASSALAMUALAIKUM”Hello there!Aku just nak tanya…Kalau kawan lama korang, datang jumpa korang yang sekarang…Tapi korang dah …

Pistachio Baskin Robbins??

Panas panas gini makan aiskrim memang sedap. Lagi-lagi kalau dapat offer dari Digi. Ah! jangan risau …

Random Entri….

Assalamualaikum, untuk entri kali ni aku nak berceloteh panjang sikit.  Maybe sebab malam raya yang …

Maaf, lidah aku berbelit…

“Maaf” Itulah perkataan yang sukar diucapkan jika berlaku perang dingin antara dua benua yang hangat …

Dapat banner dari bajuwarnacoklat.com!!

Walawe!!!! Dapat banner tu… Untuk korang yang join ‘Segmen awak orang mana?‘ dari Rrai hari …

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top