I Still....

June 12, 2015

Who are you now?
Are you still the same
Or did you change somehow?
What do you do
At this very moment when I think of you?
And when I'm looking back
How we were young and stupid
Do you remember that?

****************************************


Stop feeling down boleh tak? 
Okay, okay...
Saja terajin update setiap hari memandangkan awal sem yang masih goyang kaki tangan sambil menguap tengok movie dan menghargai masa lapang...hahaha
kalau itulah aku kata mengisi masa lapang dengan bijak, *geleng kepala*
at least banyak perkara jugakkan? (kata kau!)
Selain pada tidur...hah! I will miss this moment! Will be...

Overall dalam minggu pertama kuliah yang lapang ni, soalan masih berkisarkan tentang:
"Macam mana praktikal kat sana? Best tak?"
Dan aku akan jawab dengan jawapan yang sama:
"Hurm, bolehlah..."

Sambil, yeah you know macam mana eksperisi 'boleh lah' itu...
Iyalah, orang lain semua praktikal dalam amount yang ramai, tapi tidak aku...hu hu hu...
Biarlah...benda dah lepas...bukan best pun! hahahah
Takdelah macam tu 50-50...
yeah .

Tadi masa membeli belah makanan aku terbeli tiket 'program bual bicara bersama Aiman Azlan'.
Esok! Malas-malas aku ni nak jugak dengar ilmu dari pakar...
Bukan selalu kan? Kot lah dapat tukar minda senget aku ni...
Dah macam tersesat dalam jala udang pulak rasa....serabut selirat sampai susah nak lepas...
(Jap betul ke jala udang tu berselirat? Entah...bantai aje...ibarat....)

Next monday, speakng MUET! 
Pergh, cuak macam tak pernah cakap pulakkan?
Best of luck la...for every person who taking this MUET...
For what? dunno...just in case if I want to further my study...well said!

Ok...just stop merapu around okay?
As u wish...

2 comments

© SOFIEADIE. Design by FCD.