I Still….

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest

Who are you now?
Are you still the same
Or did you change somehow?
What do you do
At this very moment when I think of you?
And when I’m looking back
How we were young and stupid
Do you remember that?

****************************************

Stop feeling down boleh tak? 
Okay, okay…
Saja terajin update setiap hari memandangkan awal sem yang masih goyang kaki tangan sambil menguap tengok movie dan menghargai masa lapang…hahaha
kalau itulah aku kata mengisi masa lapang dengan bijak, *geleng kepala*
at least banyak perkara jugakkan? (kata kau!)
Selain pada tidur…hah! I will miss this moment! Will be…
Overall dalam minggu pertama kuliah yang lapang ni, soalan masih berkisarkan tentang:
“Macam mana praktikal kat sana? Best tak?”
Dan aku akan jawab dengan jawapan yang sama:
“Hurm, bolehlah…”
Sambil, yeah you know macam mana eksperisi ‘boleh lah’ itu…
Iyalah, orang lain semua praktikal dalam amount yang ramai, tapi tidak aku…hu hu hu…
Biarlah…benda dah lepas…bukan best pun! hahahah
Takdelah macam tu 50-50…
yeah .
Tadi masa membeli belah makanan aku terbeli tiket ‘program bual bicara bersama Aiman Azlan’.
Esok! Malas-malas aku ni nak jugak dengar ilmu dari pakar…
Bukan selalu kan? Kot lah dapat tukar minda senget aku ni…
Dah macam tersesat dalam jala udang pulak rasa….serabut selirat sampai susah nak lepas…
(Jap betul ke jala udang tu berselirat? Entah…bantai aje…ibarat….)
Next monday, speakng MUET! 
Pergh, cuak macam tak pernah cakap pulakkan?
Best of luck la…for every person who taking this MUET…
For what? dunno…just in case if I want to further my study…well said!
Ok…just stop merapu around okay?
As u wish…

Keep reading on

Perfect = Sederhana

Jika orang kata perfect itu sempurna tanpa sebarang kecacatan, habis kenapa manusia normal yang cukup …

Mana semua orang?

Bismillah awalun kalam pemula jemari menaip kata diwaktu malam yang rata-rata memejam mata. Lena. Dia? …

One step ahead…

Hello dearest readers, Have you ever thought about upgrading your blog status to another level? …

The SOC-MED

The bipolar Alkisah seorang budak yang berkecamuk jiwanya setelah disampuk taufan katrina pada 12 May …

Hentian sebuah nukilan

Aku rindu kalian. Aku rindu mahu berbuka sambil bergurau senda sama kalian. Minggu ini sudah …

Kalau aku jadi penulis…

Orang pernah kata, You don’t write because you want to say something, you write because …

Any thought?

0 thoughts on “I Still….”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *