Month: March 2015

Rindu Rumah

“ASSALAMUALAIKUM”(Coretan dari utara…kemerapuan yang tak pernah habis….)Petang yang damai macam ni, kadang buat aku terfikir dan mengingatkan aku pada petang petang yang sebelumnya. Lagi-lagi teringat masa petang kat rumah. Rindu rumah…..nanti habis final, cuti sem pun ada praktikal. Tak dapat jumpa rumah. Paling pun dalam hujung bulan lima je dapat balik, itupun kalau DAPAT BALIK …

Rindu Rumah Read More »

Semangat setiakawan

Dengarlah daku berceloteh; Dua malam berturut-turut aku ngan classmates berhabis kerat tulang nan 14 nih demi 30 markah. Uit, 30 markah tu sangat besar untuk carry mark der..mana nak gali markah banyak tu? Task dia? Kita orang kena buat satu pre-comp plan dengan skala sebenar siap dengan design sekali…complete pre-comp…mak aih, sape yang tanah dia …

Semangat setiakawan Read More »

Scroll to Top